Febra dupa nastere prin cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,
Sunt bucuroasa ca noaptea trecuta nu am mai avut deloc febra doar dureri de cap ,dar si acestea mai suportabile ca pana acum.Sper sa fi trecut de tot.
Mihaela nu am avut aproape de loc sangerari de vreo 3 zile,dar de dimineata am inceput sa am din nou destul de abundent, fara cheaguri.
Va multumesc inca o data tuturor pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky_Ria spune:

buna
in primul rand, ma bucur ca ai scapat de febra!
si eu am nascut prin cezariana, si in a 5-a zi de la nastere,acasa, am facut febra 39,7. medicul pediatru mi-a spus in primul rand, sa nu alaptez daca am febra si sa merg la medicul cu care am nascut! majoritatea oamenilor fac infectie din cauza sondei vezicale, de acolo febra sau de la lapte!
in concluzie, nu am alaptat 10 zile si am luat antibiotic injectabil din 6 in 6 ore!
multa sanatate si tie si la bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu am facut febra mare (40) la o saptamana de la nastere (tot cezariana). Nu a avut legatura cu operatia, am facut o mastita, ce sa zic, semnale nu am avut pana atunci. Poate ai febra tot de la sani, nu este obligatoriu sa observi ceva in neregula (da, sanul meu drept se inrosise si ma durea, dar asta a aparut dupa ce s-a instalat febra). Am muls cat am putut laptele cu pompa, am pus copilul la san (mi-au zis medicii sa nu intrerup deocamdata alaptarea), am luat oxacilina (tot alaptam) si cam in 3 zile a trecut...Cu masaj la san, dusuri recisoare, muls des etc...Sa nu fie asa ceva (daca la operatie totul e ok).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Claudia nu neglija vizita la doctor. Tocmai pentru ca reanceput sangerarea mergi si vezi ce se intampla. A mai fost un caz asemanator aici pe site despre persoane care resping firele interne.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput