cum scap de petele maro de la sarcina?

cum scap de petele maro de la sarcina? | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

cat timp am fost insarcinata mi-au aparut sub ochi neste pete maronii. dupa ce am nascut s-au mai atenuat insa acu vad ca au aparut din nou. probabil de la soare. pot sa ma dau cu ceva sa scap de ele? inafata de fond de ten :)

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

am o prietena care are aceasi problema... petele maro pe fata apar mai ales la persoane cu ten inchis, si apar de la soare... exista o crema care le mai deschide la culoare dar cand mergi la plaja ele se bronzeaza primele si ies iar in evidenta, si nici nu mai reusesti sa le elimini de tot...
acum nu stiu numele cremei dar maine cand pov cu ea o voi intreba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Vezi ca e o crema de la ROC exact pt asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

stiu ca imi zicea soacra ca este o planta in romania din care faci ceai si te speli pe fata, nu stiu exact cum ii zice, BRAUL MAICII DOMNULUI , cred, ca vorbesc cu ea o intreb

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am auzit ca sucul obtinut din frunze de patrunjel ajuta la eliminarea petelor si a pistruilor.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor multumesc mult. sper sa-mi fie de ajutor sfaturile voastre, ca tare as dori sa scap de chestiile astea!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nu stiu cand ai nascut si daca alaptezi, dar laptele de san cica mai estompeaza aceste pete. La mine se pare ca a functionat. Vara trecuta ziceai ca sunt batuta. Vad ca pana acum pistruii s-au accentuat, dar mai putin ca in alti ani. Asa ca e cazul de inca o tura, pana nu se duce lapticul de la tzitzi. Ajuta si crema de fata cu factor de protectie solara mare.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Functioneaza si la dunga maro de pe burta?
Am mai mult de un an de cand am nascut, inca mai am dunga pe burta si vreau sa scap de ea.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Dunga maro de pe burta trece cam dupa 1 an de zile maxim. Asa a fost la mine
Pentru pistrui
Ceapa - frectii de 2 ori pe zi cu ceapa zdrobita cu pumnul si inmuiata in otet.
Patrunjelul - lotionari dintr-un decoct (se fierbe 30 de min) de 50 de gr frunze la un litru de apa de doua ori pe zi.
Papadia - aplicatii (atunci cand e inflorita planta) . Se rupe tulpina aproape de floare si cu laptele care zeia o pauzaste din planta se ung pistruii de 2 ori pe zi. Alternativ se fac lotionari dintr-un decoct de 4 linguri de flori proaspete la o cana de apa (lotionari de 2 ori pe zi)
Castravete - lotionari cu lapte crud in care s-au macerat rondele de castavete timp de 12 ore.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Stiu ca trebuie folosita crema de fata cu protectie solara mare(ca pt bebelusi) pt ca aceste pete sa nu se accentueze la soare!
In timpul tratarii lor cu metode naturiste sau nu...sa iti protejezi fata cu o astfel de crema....si apoi sa o folosesti in continuare ca metoda complementara la crema ta obisnuita de ten.

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
..dupa a 3a saptamana...
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg

Mergi la inceput