*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***
Raspunsuri - Pagina 4
Jasmine spune:
Nu vrea si gata!
Am incercat iar codul 34770,de data asta de la birou.Imi spune ca nu exista codul asta,pe 3 conturi diferite.Sigur nu l-am mai folosit.
E o suma minima?Trebuie sa fie vreun articol, dintr-o anumita colectie?
Voi ce aveti prin cos cand va merge codul asta,ca ma apucara nervii asa de dimineata...
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Nu vrea si gata!
Am incercat iar codul 34770,de data asta de la birou.Imi spune ca nu exista codul asta,pe 3 conturi diferite.Sigur nu l-am mai folosit.
E o suma minima?Trebuie sa fie vreun artico, dintr-o anumita colectie?
Voi ce aveti prin cos cand va merge codul asta,ca ma apucara nervii asa de dimineata...
nik special, la mine merge la orice ...chiar si la www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4573510&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astia
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
miki68 spune:
quote:
Nu vrea si gata!
Jas, nici la mine nu merge. Nici de acasa (2 PC-uri), nici de la birou. Am in cos ieftinaciuni de -90-80%. N-a mers. Am bagat niste ochelari de soare din TTBA, si nici asa.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cristina_dm spune:
Fetele, nici la mine nu merge codul, tocmai am incercat. Am cateva prostioare....nimic special, ca tine Miki, reduse la 80-90%. Dar nu imi vine sa le iau fara fp 0. Mai stiti un cod, ceva??
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Nu vrea si gata!
Jas, nici la mine nu merge. Nici de acasa (2 PC-uri), nici de la birou. Am in cos ieftinaciuni de -90-80%. N-a mers. Am bagat niste ochelari de soare din TTBA, si nici asa.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Ei,asa da!Ma bucur sa aud ,ca incepusem sa cred ca m-am dilit de tot.
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, unde gasiti voi ieftinaciuni de -90%-80% ? Eu cred ca nush unde sa caut La aubaines?
PS nici mie nu-mi merge codul 34770
Vreun cod sa mai reduca pe ici pe colo mai stiti? Mai exista? Ca astia nu mi-au mai trimis niciun mail, nik!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
sara21 spune:
am vrut sa fac un cont pe site-ul laredoute,dar nu-mi permite sa scriu toata adresa.
ati mai avut problema asta?
cum sa rezolv?
astept un semn
Laura Ioana spune:
Fetelor, oare ptc e aglomerat site-ul nu pot da comanda? Adica ajung pana la ultimul pas. cel de verificare si validare a comenzii si, dupa ce apas "je valide...", imi scrie "Suite à un problème technique, veuillez réitérer votre demande." Ce naiba e asta? Eu vreau sa dau comandaaa Spuneti-mi ca nu au nimic cu contul meu si e doar aglomeratia de vina! AM incercat si aseara de 3 ori si la fel am patit!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete