cearcane la bb

cearcane la bb | Autor: iubibubi

Link direct la acest mesaj

de vreo saptamana incoace, am observat ca bb-ul meu (7 luni) are cearcane. continua insa sa fie vesel, jucaus, sa manance si sa doarma. nu e deloc agitat, nu pare sa-l deranjeze nimic, n-are si n-a avut febra, intr-un cuvant are tonus bun.

credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez, "prevestesc" oare cearcanele astea ceva rau?

multumesc si pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Catalina mea era umflata putzin sub ochisori cand inainte sa-i erupa gingia. Dar, ii treceau dupa cateva zile.

Daca persista, intreaba medicul.

Sanatate si pupici!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Si al meu BB are aceasi porblema dar asta de cind s-a nascut.Poate ma mosteneste pe mine si pe mama.Am intrebat doctorul si a zis ca nu are nimic.Eu oricum sunt curioasa de ce le are .

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Noi am avut problema asta pe perioada de vara, dupa o viroza urata cand a luat multe antitermice si s-a deshidratat foarte tare. Ne-a spus medicul sa-i dam lichide la greu. Doar ca atunci Tudor era si foarte molesit. Nu cred sa fie o problema atata timp cat starea generala e buna. Ai putea totusi sa urmaresti daca bea destule lichide. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetita mea cea mare avea si ea cearcane... si de fiecare data cand o vedea doctorita, ma trimitea sa ii fac o analiza la urina - zicea ca asta e semn de infectie urinara - dar niciodata nu a avut nimic... Si acum are cearcanele, la 13 ani si e perfect sanatoasa. Sunt unele persoane mai "incercanate" si asta e o chestie de frumusete...
Sanatate,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Am intrebat-o pe mama si mi-a spus ca si eu am avut carecane cand eram mica. Mi-a facut analiza la kk si a constatat ca aveam viermisori. Incearca si fa-i o analiza la kk si vezi despre ce e vorba! SUCCES si sanatate!

romana

Mergi la inceput