O DISCRETA PROBLEMUTA....
Raspunsuri - Pagina 2
PITI spune:
Am decis sa ne relaxam mai mult,in week-end ,poate cateva zile libere si sa ne acordam atentie mai deosebita unul altuia si poate asa il voi face sa uite macar acasa de problemele de la serviciu.Mersi ca m-ati ascultat si m-ati sfatuit si sper ca sa fie totul bine !
Candy spune:
Piti draga, eu iti recomanda cu cea mai mare caldura o carte care pe mine m-a ajutat foarte mult - se numeste "Fericirea in doi" de John Grey, un reputat sexolog si psihoterapeut american. Este scrisa intr-un stil foarte accesibil, nu pur teoretic, cu multe sugestii, exemple si cazuri reale. Acum vreo 2 ani se gasea prin toate librariile. De acelasi autor am luat si "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus", si asta foarte interesanta si utila. Daca reusesti sa faci rost de ele vei gasi raspunsul la multe intrebari legate de probleme de comunicare si sex.
mihaille spune:
quote:
Originally posted by PITI
Am decis sa ne relaxam mai mult,in week-end ,poate cateva zile libere si sa ne acordam atentie mai deosebita unul altuia si poate asa il voi face sa uite macar acasa de problemele de la serviciu.Mersi ca m-ati ascultat si m-ati sfatuit si sper ca sa fie totul bine !
M.DRAGU
ai decis foarte bine
in principiu cred ca aveti nevoie de o vacanta
si daca elimini cauza (stressul) cred ca elimini si efectul
anca
simion spune:
Si eu am o problema asemanatoare dar mai complicata-de multe ori sunt mai preocupata sa il simt pe el satisfacut si eu nu ami simt nimic din cauza acestei concentrari,asa ca ajung sa ma prefac si a inceput sa-mi intre in obisnuinta deci sa gandesc mai mult pt el-deci nu-i pot spune pt ca i-ar rani orgoliul:cum, nu am reusit sa te satisfac?
Veve spune:
quote:
Originally posted by simion
Si eu am o problema asemanatoare dar mai complicata-de multe ori sunt mai preocupata sa il simt pe el satisfacut si eu nu ami simt nimic din cauza acestei concentrari,asa ca ajung sa ma prefac si a inceput sa-mi intre in obisnuinta deci sa gandesc mai mult pt el-deci nu-i pot spune pt ca i-ar rani orgoliul:cum, nu am reusit sa te satisfac?
simion
Nu e nimic nefiresc in a dori sa-ti satisfaci partenerul,dar de aici pana la mimare si minciuna e cale lunga.Ai grija!Iti cam furi caciula singura si pe langa faptul ca-l minti pe el(si mi se pare mai grav sa mimezi decat sa spui lucrurilor pe nume si sa rezolvati impreuna problema,chit c-o sa-i fie putin orgoliul ranit)cel mai mult te minti pe tine.
Mult noroc si curaj!
Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
carmenp spune:
Sunt de parere ca stresul este cauza voastra si o vacanta, doar voi doi, v-ar ajuta.
Carmen si Ionut
carmenp spune:
Sunt de parere ca stresul este cauza voastra si o vacanta, doar voi doi, v-ar ajuta.
Carmen si Ionut
elena_ltd spune:
Stresul ca stresul, sunt si eu de acord, dar mai cred ca e posibil sa fie si rutina de vina. Si poate si sedentarismul. Incercati sa va relaxati, impreuna sau separat. Important este ca fiecare din voi sa se simta bine in viata de zi cu zi si apoi sa va tineti bine :)) Cred ca iesirile cu prietenii, vizitele, teatrul, film, vacanta etc va pot ajuta foarte mult.
Distractie placuta si la mai multe orgasme!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai