Buna!am 29 de ani si am o foarte mare dilema.nu stiu ce produse de ingrijire trebuie sa folosesc pentru a intarzia aparitia ridurilor din jurul ochilor.deocamdata nu ma intereseaza acele riduri denumit"laba de gasca"(cele de la coada ochiului),ci acelea care se formeaza chiar dedesubt.Au inceput sa se formeze de ceva timp si sunt foarte inestetice.sunt 3 linii dedesubtul ochiului.stiu ca nu trebuie sa folosesc ceva puternic,antirid.dar habar nu am in functie de cese poate alege o crema de acest gen.vreau ceva nutritiv.puteti sa mi recomandati ceva marci sau mai ales produse naturiste?multumesc anticipat
Eu folosesc acum Strivectin SD, crema cumparata din Sephora. Si da, sunt multumita de ea.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
mai gasesti si aici idei la "sa testam cremele de zi "
dar mai toate cremele ajuta la prevenirea ridurilor si nu la combaterea lor (din pacate) sau le mai atenuaza, in cazuri fericite
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
eu folosesc crema contur pt.ochi de la Elmiplant cu ulei de samburi de struguri si ulei de migdale. mi se pare buna.
Eu folosesc crema contur in jurulochilor de la 19 ani,sunt eu obsedata, si nu am nici macar un rid. Este adevarat ca factorul genetic este decisiv dar cum se stie e bine sa previi decat sa tratezi. Eu am folosit: clinique, este lauder, lancome, roc dar si gerovital sau cosmetic plant(crema cu Q10 si ceai verde) toate au avut cam acelasi efect. Si inca ceva, nu te da mereu cu aceasi crema,tenuls eobisnuieste si nu mai reactioneaza la compusi. Schimba-le mereu.
Succes
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre