Terasa/restaurant cu loc de joaca?
Raspunsuri - Pagina 2
LYADA spune:
Multumesc mult! Cocosul Rosu l-am identificat, Casa di David stiu ca e cam usturatoare la buzunar. Vulturul fenician e de negasit pe net.
Mai ramane Champions -unde mentioneaza intr-adevar pe site ca au loc de joaca - insa speram sa gasim ceva in afara hotelurilor.
OK, carevasazica atat avem in capitala...slabut rau
AVoogt spune:
alecxa, multumesc mult...acum stiu si eu unde sa mergem mai aproape de casa
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
lavi02 spune:
La Vulturul ala fenician am fost noi.
E in Parcul Tineretului, zona intre Polivalenta si intrarea dinspre Brancoveanu. E mai degraba o terasa unde poti manca un mic si bea o bere; mai au ceva piept de pui la gratar cu cartofi prajiti. Toata terasa e ingradita cu o singura iesire in zona meselor. Intr-o parte sunt jucariile - tobogane de plastic, leagan si diverse chestii, noi ne-am simtit bine acolo, dar nu e ceva pretentios, nu se compara in nicun caz cu Mariott.
Qamar spune:
casa di david din H are loc de joaca?
super! nu stiam, noi eram fani casa di david, cel de langa pta victoriei..
o sa mergem si in Herastrau, abia astept sa vad
intr-adevar preturile sunt cam mari (2-2.5 mil 2 adulti cu 1 fel papa, desert si schnaps) insa se merita
mika1 spune:
ai eu sunt interesata....de asa ceva...azi am fost in tineretului la diamon, f frumos, cu loc de joaca dragut si preturi acceptabile.as vrea in iulie sa merg altundeva, dar nu am gasit inca...mai stie cineva ceva?
alinusha06 spune:
la restaurantul din baneasa ,,la gil,,mai este un loc de joaca cu tobogan si alte cateva leganute ,dragutel mai ales ca terasa de afara este imprejmuita de copaci ,pt noi parintii este chiar placut acolo ,iar micutii langa noi..
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)
http://www.dropshots.com/florance82#date/2008-05-29/19:30:07
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by mika1
ai eu sunt interesata....de asa ceva...azi am fost in tineretului la diamon, f frumos, cu loc de joaca dragut si preturi acceptabile.as vrea in iulie sa merg altundeva, dar nu am gasit inca...mai stie cineva ceva?
Unde vine "Diamon" asta? Si cum e mancatoria?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
IonescuOana spune:
uitati ce am gasit intamplator pe net (cautam altceva):
http://www.idmclub.ro/index.html
Sper sa ma lase sa pun site-ul, daca dispare e vorba de IDMCLUB.
In poze arata super si restaurantul si locul de joaca, dar am citit ca trebuie sa fii membru al clubului ca sa ai acces.
Daca ajunge cineva pe acolo, poate ne spune si noua cum e
Pupici!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Androix spune:
Piazeta, undeva in zona obor. Cum vii dinspre obor spre dimitrov faci prima la dreapta si prima la stanga. La 30-50 de metri pe dreapta e restaurantul.
Si noi tot acolo mergem tot pentru locul de joaca. Mancarea e buna si preturile nici prea prea nici foarte foarte. Piza si salatele sunt delicioase. Locul de joaca nu e cine stie ce, e undeva in spatele terasei, e o casuta de plastic, doua tobogane si un cos de baschet. Norocul meu e ca ai mei se joaca impreuna ca altfel de unul singur nu e prea distractiv. Spre seara insa mai vin copii si se incinge joaca acolo.
Si ar mai fi palatul ghica la intersectia lacul tei cu d-na ghica, au teren de joaca gonflabil, mai pretentios. Doar ca nu am putut sa-l vad decat de afara pentru ca atunci cand am vrut noi la un suc asa de control n-am gasit loc si ni s-a zis ca se vine doar cu rezervare. Asta asa dupa cum arata si de-afara cred ca e pretentios tare si cu preturi pe masura.
Terasa de vara de la Marriott
villa belagio
Restaurantul Cocosul Rosu din Militari este foarte bun ca locatie,preturi si siguranta piticilor.Am fost acolo duminica trecuta impreuna cu o familie cu un pitic de 4 ani si ne-am simtit super bine .Preturile chiar sunt foarte mici in comparatie cu altele,mancarea extrem de buna si ospatarii foarte amabili,in special unul in varsta care se mai si juca cu copiii din cand in cand si erau super atenti daca avem nevoie de ceva .
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia