Va plac barbatii parosi sau....epilati?
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
KOKIY, iubita, hai sa ne luam pastilele impreuna si sa ne culcam, esti absolut dementiala
si si, depinde de ce chef am
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Io vreau FARA! Maimute gasesc la zoo cite vreau! KOKIYLEASO ESTI DE BELEA FATA!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Pentru mine e important sa fie ras pe fata si la subbrat si tuns scurt la putza. Raspuns satisfacator? Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie |
Claudia si Raul-Andrei
kokiy spune:
citat din mesajul lui misha71 Io vreau FARA! Maimute gasesc la zoo cite vreau! KOKIYLEASO ESTI DE BELEA FATA! *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Bey,KGB-isto ...da rascolisi,nu te lasasi
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
RazaDeSoare spune:
citat din mesajul lui kokiy M-ati distrat foarte tare Eu una nu mi-am pus problema pana acum ,dar imi dau seama ca nu mi-ar place sa fie foarte paros in zona intima ...daca-mi incurc destele prin parul de acolo,apoi tre' sa chem descarcerarea .....al meu de obicei se rade intim si axial ...uneori foloseste si foarfeca,iar in legatura cu asta am o intamplare beton pe care mi-o aminteste mereu sotul.....in primul nostru an de casatorie intru peste el in baie si tip "vaaaaiiiii"...al meu sot statea in genunchi in cada tinandu-se de dansa si indrepta foarfeca spre ea....el speriindu-se de tipatul meu zice "ce ai"...eu realizand de fapt ce vroia sa faca spun calma"ma speriasem,credeam ca ti-o tai" nu scapam eu asa usor Razvanel soricel Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
am ras cu lacrimi,esti super tare Kokiy
nikole spune:
Vikinga, Koky , mai ziceti ca le spuneti bine, am ras cu lacrimi...
mey, mie-mi plac barbatii parosi...cu cat mai mult, cu atat mai bine, mai putin pe spate...asta ma dezgusta.
Acu' norocul meu...am intalnit exact ce mi-am dorit, si nu l-as da pe toti epilatii.
Mereu am considerat un barbat paros suuuper sexy, e chiar unul dintre putine lucruri ce ma...turn oooonnnnn!!!
va las ca o iau pe aratura
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mess0804 spune:
Cate bordeie, atatea ... freze
Al meu trebuie neaparat sa fie epilat subbrat si in zonele (daca ar avea padurice n-ar primi nik ... si chestia cu sa imi placa de el natural ... pai lui de ce nu-i place de mine naturala? pai ori e egalitate ori nu-i)
Pe piept n-are de la mama natura, insa pe picioare si maini a recuperat si ala ramane la locul lui. Mi se pare prea gay un barbat cu picioarele facute cu ceara
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
misha71 spune:
citat din mesajul lui mess0804 Mi se pare prea gay un barbat cu picioarele facute cu ceara |
Da, dar la Chipandales te-ai uita!
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
celmaimic spune:
pot sa imi exprim si eu umila mea parere?
well... pe mine unul ma dezgusta barbatii metrosexuali (nu ca ceilalti m-ar atrage, dar... una e sa ma dezguste si alta e sa imi fie indiferenti) :)
deci... mi se pare o prostii si o porcarie treaba asta cu epilatul (total). Exceptie pt unii sportivi de performanta unde este recomandat si indicat (inotul spre exemplu... si nu numai).
Dar in rest... cred ca e suficient sa fie cum i-a lasat Dzeu... dar spalati si ingrijiti.
Sub bratz 0, iar in zona... cat de scurt posibil :)
in rest... spalati si ingrijiti.. :)
cred ca ma repet... :)
atat.
To good to be light