StriVectrin-SD pentru vergeturi

StriVectrin-SD pentru vergeturi | Autor: alot

Link direct la acest mesaj

Sunt plinuta, tin regimuri, ba incerc una, ba alta. Merg spre bine, slabesc cat de cat in ritmul meu si poate o sa ajung sa imi fac si un mod de viata mai sanatos.
Cea mai mare problema in toata povestea sunt vergeturile insa.Doamne ce urate sunt si cat de multe am!!! Am de toate felurile: albe si late deja ( pe alea le accept), dar mai am si rosii, vinetii care apar peste noapte si sunt termosensibile. La dus cald se strang. Dupa ce ies de la dus nu mai am nici una, dar ma tine bucuria 5 minute .
Sa va zic acuma solutiile mele sa imi dati un sfat.
In primul rand, masaj ( cat pot eu) dupa fiecare dus.Ca si creme folosesc asa:
www.beaute-test.com/cocoa_butter_formula_palmer_s.php" target="_blank">Asta o folosesc pentru corp. E destul de buna mi-a recomandat-o multa lume, sper sa se vada ceva rezultate.
Iar www.beaute-test.com/strivectin-sd_strivectin.php" target="_blank">asta o folosesc pentru sani.
da, am niste vergeturi cum nu se poate de urate (chiar daca sunt doar cateva firicele) pe sani mici( abia de am cupa B), dar s-au facut de la oscilatiile mele in greutate.
Ce parere aveti? Ce as mai putea face? Orice idee mi-ar prinde bine, mai ales pentru vergeturile de pe sani, macar pe ei sa ii "salvez"
Cunoasteti produsele? Ati folosit?
Mi-ar prinde tare bine o parere.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Alot, eu nu vreau sa te dezamagesc, dar cred ca cremele alea sunt apa de ploaie! Acuma daca te chinuie asa de tare vederea lor, mergi la un chirurg estetician si o sa te lamuresti...Am inteles ca, cam mori cu ele, asa sanse ai...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Incearca fototratamentele cu lumina intensa pulsata (la un SPA center,de exemplu)

BAFTA !

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput