Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am revenit...

Am stat pina la 4 dimineata sa vad serialul "www.imdb.com/title/tt0780362/" target="_blank">Jane Eyre" pe BBC Prime. La inceput am crezut ca e doar un episod si cind am vazut ca mai e inca unul si inca unul si tot asa, am stat sa-l vad pina la capat. Mi-a placut foarte mult.

N-am uitat de gimnastica de dimineata , am ajuns la 200 abdomene dar astazi am sarit peste , in schimb am facut ceva mai multe exercitii pentru picioare.

Dupa-amiaza asta am in plan o vizita si apoi ma duc la teatru cu o colega de facultate.

Tzuni, transmite un pupic lui Meri.

Carmen, distractie placuta in vizita.

Gusta, gata cafeaua?

O duminica placuta tuturor!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua tuturor!
Noi am fost aseara la concert in aer liber si am ajuns acasa pe la 12, la timp sa-l vad pe Goran Bregovic si voturile Eurovizionului
Carmen am ascultat aseara o trupa de baieti din Iasi (Reactiv), care au facut un show grozav desi nu-i cunostea nimeni si nu cred ca sunt de mult pe piata.Oricum, jos palaria , sunt trupe care canta de ani de zile si nu pot sustine un live cum au facut-o ei.
Tzunela am vazut ca te-ai petrecut azi noapte cu ochii pe Eurovizion Subiectul ala mi-a ocupat noaptea pana la 3-4, can am reusit sa citesc cele 155pag
Merg sa fac bagajul si plecam la mama-soacra in vizita.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Violeta,imi pare nespus de rau ca ti-ai pierdut cea mai buna prietena.Dumnezeu sa o odihneasca! Offf...

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,cu ce piesa de teatru te delectezi azi ?
Laura,foarte misto pozele si areti super in costum de baie.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Va astept cu o cafea/ceai pe fiecare.

Anky, am vazut "www.tnb.ro/?page=spectacol&idspec=131" target="_blank">Menajeria de sticla". Terminasem de citit cartea in urma cu o saptamina si eram curioasa cum arata piesa pusa in scena. Trebuie sa spun ca Valeria Seciu a fost de nota 10.

Ma pregatesc sa merg la scoala.
V-am pupat.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, multumesc de ceai, Delia.

Laura, am vazut si eu pozele, arati super!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! V-ati trezit? Poftiti la ceai si cafelute!
Slabuta miscarea pe aici in ultimile zile! Se vede ca a venit vara si v-a toropit caldura!

Violeta, inca o data condoleante! Este ingrozitor sa-ti pierzi prietenul! Si nu numai, bineinteles! Eu am avut parte de multe pierderi in viata mea si stiu cum e.
Delidana, da peisajul a fost absolut fantastic; iti incarca bateriile o evadare din asta in natura! Multumesc, stiu ca nu mai trebuie sa slabesc, dar daca te uiti mai atent se vede ca am o problema cu burtica! Aleia i-am declarat razboi!
Tzuni, nu din cauza ta m-ar bate barbatul! iar pe tine nici atat! Ziceam ca visasem ca am o intalneala cu cu prieten din tinerete! Ala era motivul!
Mephala, Anky, Gusta, Hopes!

de azi vreau sa incerc un monti o saptamana, sa vad daca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt racita cobza ce mai viata pe mine.Acuma numai sa nu o ia copilul de la mine ca nu e de gluma.

Laura frumoase poze.

Delia ce mi-ar place si mie sa merg la teatru.

Carmen cum mai este?

Cuscra nu prea te-am vazut.

CLaudia aveti si azi liber ?

Tzuni hai trezirea.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mai fetelor v-am gasit pe pag 2 Scuzati ora tarzie, dar am sotul in concediu si butoneaza PC-ul de la prima ora Incerc sa-l alung, dar se opune si nu-l dovedesc Acum am incercat cu si a mers
Eu azi, merg sa fac cumparaturile si de maine ma bag la dieta.Am zis Colega Cris here I am pe baricade.
Gusta pregateste si altoieste-ma daca gresesc.
Pup si va doresc o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Imi cer scuze ca n-am mai scris de 2 zile, dar am fost tare amarata.
Vineri seara, mi-a cazut smaltul aproape tot de pe unul din incisivii superiori si s-a fracturat si radacina la el (am muscat o piersica, dar foarte foarte moale). Azi mi-am luat concediu si am mers la doctorita de dimineata - s-a ingrozit cand a vazut radiografia. Medicul care m-a tratat pana acum, mi-a zis ca nu are rost sa operez granulomul de la radacina dintelui, asa ca am facut tratament 6 luni pe canal si mi-a zis ca nu mai am nimic. Se pare insa ca nu numai ca nu s-a rezolvat dar e fff mare. Asa ca azi la 4.15 am intalnire cu doctorita si chirurga sa vada ce e de facut - cand ma opereaza, cand imi fac implantul acolo si cum acopera rahatul pana atunci (arata ca dracu')
N-am chef de nimic, imi e teama sa mananc sa nu cumva sa cada de tot.
Laura: mie imi place cum arati in costum de baie.
Marilena: pachetul e in drum spre tine - am primit mail de la ei.
Claudia: mersi de oferta. De data asta s-a oferit Marilena sa ma ajute. Dar data viitoare stiu la cine sa mai apelez
Va pupic si sunt prin preajma pana pe la 4 fara un sfert.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput