Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 11
Zuzilici spune:
Tzuni mic si drag si scump
Am venit aici sa-ti spun
Chiar daca stiai deja
Ca esti cea mai inimoasa, mamicutza si voioasa...
Chiar si cand usor citim ,printre randurile tale
Ca viatza nu e doar roz si mai scapi lacrimi la vale....
Esti puternica, desteapta si chiar mult mai inteleapta decat singura te vezi.
Eu si Bella te pupam si din inima-ti uram
LA MULTI ANI cu fericire
Sanatate si iubire.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
Buna fetele!!!
Tzuni iti urez si eu un calduros LA Multi ani sa ai parte de fericire si muuulta sanatate si sa nu te schimbi niciodata. Sa fii mereu fata vesela si hazlie pe care o stim si...pe care o iubim. de la mine si baietii mei!!!
De luni m-am decis sa ma apuc de un oarecare regim..mai drastic. Pt ca nu mai incap in nik de vara...si tb sa nerg in parg incotosmanita in trening...va tb sa dau reede vreo 5-7 kg jos pt inceput...asa ca de luni...raportez zilnic meniul...si incerc sa mananc sanatos pt a nu afecta productia de laptic.
Va poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Tzuni spune:
Va multumesc inca o data, fetelor! Am fost cu Meri la cumparaturi si acum cam de-o ora ne tavalim in living pe covor. Biata matza, s-a saturat de chiotele si rasetele noastre si s-a refugiat in camera lu' Meri. Am avut o zi frumoasa.
PS. Meri a zis azi prima p;ropozitie: "Pisu papa", apoi a aratat spre mine si a zis "tzatze". Am ramas . Cred ca bona a "informat-o" ce-s alea....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Tzuni mic si drag si scump
Am venit aici sa-ti spun
Chiar daca stiai deja
Ca esti cea mai inimoasa, mamicutza si voioasa...
Chiar si cand usor citim ,printre randurile tale
Ca viatza nu e doar roz si mai scapi lacrimi la vale....
Esti puternica, desteapta si chiar mult mai inteleapta decat singura te vezi.
Eu si Bella te pupam si din inima-ti uram
LA MULTI ANI cu fericire
Sanatate si iubire.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
...m-ai lasat cu gura cascata! Multumesc frumos.
Azi am primit un mesaj frumos de la cineva. Spunea doar atat: "Ela, ma bucur ca existi! La multi ani". Cum sa nu ma emotionez?
Pacat ca mama si tata nu stiu sau nu vor sa stie ca azi a fost ziua fiicei lor.... Trist.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
anky spune:
LA MULTI ANI ! TZUNI,iti doresc tot binele din lume.
Sa ai in continuare a funny and funky day.
Especially for you: Candy Dulfer.
Am avut ocazia sa o cunosc,ha... in Escape Amsterdam ,o tipa superba si finuta.
Anca, mami de Bianca si Cris
Gabrielama spune:
La Multi Ani, draga mea Tzuni!
Iti urez din nou, si aici la acest subiect tot binele din lume!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
ina C spune:
S"LA MULTI ANI, TZUNI!"
SA FII FERICITA SI IMPLINITA!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C 30+
hcclara spune:
Buna seara! va uitati la eurovision? eu i-am vazut numai pe romani ca apoi a trebuit sa pregatesc copii de culcare si sa strang aici! iar acum
fiindca era compu deschis am intrat sa vad ce faceti, si cu un ochi ma uit la tv! mi-au placut romanii, pacat ca nu au sanse, la astia ce voteaza le plac numai din alea cu zdranganele
Ioana, tu macar o ai pe Deliuta de ajutor, eu insa sunt sluga la 3 stapani!!! dar sunt ai mei si ii iubesc chiar daca imi descarc nervii pe ei cateodata! si fiindca am terminat cu smotrul la ora 2 am plecat in oras si mi-am cumparat un sutien de la chantelle cu 52 euro, e ft fain, asa cum mi-am dorit. A venit prietena mea la mine acuma seara si m-a intrebat daca nu m-a durut sufletul sa dau atata pe el, am zis ca nu, e prima oara cand mi-am cumparat ceva fara sa ma gandesc ca a fost umpic mai scump! atata merit si eu ca doar sunt singura fata din casa!
Tzuni, ma bucur ca ai avut o zi frumoasa!
anky, super melodia!
pupici la toate! (azi am mancat ca o scrofitza, dar nu se pune ca doar a fost ziua lui Tzuni, si numai odata face 18)
CRISCOSTY spune:
La multi ani, Tzuni! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ramai mereu vesela! Eu si Dany te pupam
Crys si Dany
tlaura spune:
'Neata! Hai ca iar sunt prima! mai da' lenese mai sunteti!
Trezireeeeeeeaaaaaa! Aaaa sau stati, ca acum inteleg: va refaceti dupa petrecerea data de Tzuni!
Bey Tzuni, sti care e faza? te-am visat si ieri noapte si in noaptea asta! Iei nu mai stiu, dar azi noapte, treceam pe langa UNICEF, ( stiam ca tu colaborezi cu ei, in vis desigur), si am intrat sa intreb de tine. Ce chestie, nu?
Fetelor, ieri am fost cu vaporasul, intr-o mica excursie, am facut plaja, m-am ars cam mult (ca nu pot spune ca m-am bronzat), si cum spunea Vikinga parca, acum sunt bronzata in stil Zorro. Adica numai de la nas in jos.
daca vreti poze sunt in album!
ma duc sa mai dau o raita pe aici pana va treziti!
haideti, cafeaua, ceaiul, poftiti!