Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 97
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
si-astia or avut preselectie in tara lor? cum or fi fost celelalte piese?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Comentatorul a spus ca in Spania s-a votat si on line....si cine a castigat on line, a castigat si cursa finala....
Serbia e super!
Alina
dana d spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
hai ca si-a vazut tzuni visul cu ochii:a cazut o fufa din trupa spaniei pe scena,pfuaa ce penibili.dar ma distrez pe cinste
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
Aoleu, si eu am pierdut faza cu ochii la voi, oare se da in reluare?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Biancas spune:
Inceputul la Serbia e de la METALICA!!! Pe bune!
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Uauuu SERBIA ,asta iar e genul meu !!!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ralnied1 spune:
Spania a vrut sa ne invete sa numaram in spaniola, v-ati prins?
Mi-e si rusine ca Romania a participat in tampenie asta generala de-i zice Eurovision...
Serbia - imi place... E posibil sa fie pe 2???
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
olim spune:
mai fetelor aici e super in voga ROBOCOP
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Doris-Alina spune:
Acuma pe bune, asta e melodia mea preferata, si cu siguranta pe unul din cele 3 locuri in topul meu, pe care-l voi posta imediat...
Are ceva...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
dana n. spune:
Bravo SERBIA.Super tare!!!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;