Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 95
mihutza11 spune:
da chiar ca Meneaito dar varianta mai nasoala!
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
papadie spune:
SPANIA...GOD!
Ariba ariba Ali Baba!
...din pacate pt. Spania a invins taurul!
Medicamenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-)))))))))))))))))
papadie, zen-sei
ioana_p76 spune:
Cum de nu le-o fi rusine sa vina cu astfel de melodii la Eurovision???
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Tzuni spune:
si-astia or avut preselectie in tara lor? cum or fi fost celelalte piese?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
dana d spune:
Asta din Spania se4amana cu Meniaido (cum s-o scrie) ala care se danasa in grup prin discoteci acum cativa ani. Si are un look teribil, nu stiu daca e haios sau hiduos..
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Ortansa spune:
hai ca si-a vazut tzuni visul cu ochii:a cazut o fufa din trupa spaniei pe scena,pfuaa ce penibili.dar ma distrez pe cinste
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
dana n. spune:
Aoleuuu...cei asta?
Spania.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
LiliaToma spune:
quote:
Originally posted by crisu79
Cred ca ma uit la concursul "Care e mai penibil?
pai cam asta e, cine e mai penibil ala castiga aici.. ca ala atrage atentia...