Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 68

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io deja-s in cu husbandu' care avea in plan un DVD cu un film SF super extra nu stiu cum, sa il vedem amandoi.Da' e prea distractiv aci

Astia numai a turci n-arata ,numai cantatul cu noduri ii da de gol

Pana acum Croatia,Islanda,Romania si Albania mi-au placut.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Canta cam fara viata, turcul. Cine stie ce canta ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Turcia cu rock iar Olanda cu manele...interesant.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by zuzunaki

De la fratii nemti pt Turkey 12 puncte sa traiasca fara numar

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

NORMAL...la cate milioane sunt acolo...cred ca se anunta la tv..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Acum am deschis tv, spuneti-mi va rog, Romania a fost? Mi-ar parea rau sa fi pierdut melodia lor..

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

dc e pauza ma duc sa culc copilu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:
Originally posted by miki_baby

quote:
Originally posted by Criss75

Vazandu-i pe astia (finlandezi), ma intreb daca acolo traiesc doar salbatici. Imi amintesc de cei care au castigat acu' doi ani.

Criss si Alex (11.05.2003)

Imi pare rau pentru tine ca ai gandirea atat de ingradita!
Raspunsul la intrebarea ta este NU! In Finlanda nu traiesc salbatici, sunt iste oameni extraordinar de civilati, de la care multi ar avea enorm de invatat!
Finlanda are o foarta bogata cultura muzicala rock, dovada ca de-a lungul timpului, a oferit intregii lumi formatii de renume, gen The Rasmus, Apocalyptica, Nightwish, HIM...asta ca sa-ti imbogatesti cultura generala;)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

OK, am sa vin sa-mi dai lectii de cultura generala.

Te astept!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Turcia mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Acum am deschis tv, spuneti-mi va rog, Romania a fost? Mi-ar parea rau sa fi pierdut melodia lor..

a fost prima

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by ioana_p76

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

aha, acu o ora...

Mergi la inceput