Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 61
LiliaToma spune:
Si mie imi place mult de tot Croatia, dar nu stiu de ce cred ca Pliuscenco e prea vestit sa nu fie votat el inaintea Croatiei
miki68 spune:
Pe polaca o uitat-o careva inchisa in solar?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Alina spune:
Polonia.
Tipa e americana,casatorita cu un polonez,are ceva voce,rochie draguta dar nu e de retinut...ii prevad partea de jos a clasamentului.
Alina
Biancas spune:
OARE CINE CASTIGA ANUL ASTA?
Faine melodia Poloniei, decoltata bine tipa
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
E tataitza la tv... liniste... si crasma...de pe ulitza...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Din nou de acord cu tine, Doris !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
CHOWPERSA spune:
imi place polonia
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE