Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 56
danyce spune:
Interesanta melodia Israelului, dar nu neaparat de podium.
In rest, Germania,Armenia si Bosnia = nada de nada
Ho, ha, hu, vin electrocutatii din Finlanda! Sorry, dar mie mi se pare ca hard rockul nu are ce cauta la Eurovision...si totusi, "betonii" astia par mai normali ca "lorzii" finlandezi de acum cativa ani.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
claujro spune:
Am ajuns tarziu acasa si am pierdut piesa romanilor. O fi postata undeva pe net? aveti idee unde pot vedea/asculta Romania? Mooor de curiozitate sa vad rochia... Multumesc!
monica70 spune:
HOP SI FINLANDA
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Anina_n spune:
Israel, dragutza melodie, dar nu de Eurovision.
Finlanda....poate pt. cei carora le place hard rock-ul.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Doris-Alina spune:
Ziceti dupa mine...hu-haaa, hu-haaa...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
andruka spune:
quote:
Originally posted by melany72
Imi place baiatul asta circumcis,dar ce-o zice acolo?
beton, mi-a placut
Biancas spune:
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Alina
Iar au venit fratii lui Lordi.
Finlandezii astia numai hard rock pot?
Alina
s-or fi gandit ca ulciorul merge de 2 ori la apa
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008