Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 42
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadie
Alinuta baga numaru si la mine:))
papadie, zen-sei
01371-36 36-01
Numarul la care sunam din Germania!
Alina
Criss75 spune:
Bravo Romania!
Intr-adevar Vlad a cantat superb, Nico n-as putea spune ca mi-a placut in mod deosebit, oricum ne bazam pe vocea si farmecul lui Vlad.
Criss si Alex (11.05.2003)
motanik spune:
Comentatorul din UK care e un cinic si un rautacios si niciodata nu pare sa aiba vreo favorita tocmai a spus ca Romania o sa smulga o multime de voturi cu piesa asta....Daca pana si lui i-a placut! Foarte frumos au cantat, mi s-au umplut ochii de lacrimi, bravo Nico si Vlad!
--------------------
Andra
Biancas spune:
Vlad canta super bine, dar cand a intrat Nico in melodie s-a auzit ceva ...nu stiu...nu mi-a placut.
Vlad ar putea sa mearga la opera
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Anina_n spune:
Buna seara !
Sunt si eu cu voi !
Superba melodia noastra !
Romania
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
papadie spune:
RO- o prezenta eleganta!
United Kingdom...pap pap dageeeeeein pap da rap:) Noup.
papadie, zen-sei
dana n. spune:
Super tare!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;
dana d spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
ps-prezentatoarei asteia i se vad areolele sau mi se pare mie?:-Dppp
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
Aha, si mie mi se pare, si mi se mai pare ca deja e ceva obisnuit.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
croco21 spune:
HAI ROMANIA!
Eu zic c-am fost buni, pacat ca am intrat primii.
Prevad urmatorul clasament:
1 RUSIA
2 ISRAEL
3 SERBIA
4 UK
5 ROMANIA
Daca ghicesc, dati premiul la umanitare.
http://andrei.seek-on.com/ro/