Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 170

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Mirona

eu inca sustin ca piesa noastra a fost buna si merita locul fruntas.
asa cum am scris si in mini topul din seara concursului.
patriotism sau nu - mie mi-a placut mult si mi-a mers la suflet.
asa sunt eu - imi plac baladele mult.
inca mai fredonez si azi - melodia castigatoare din 1992 Ireland Linda Martin - www.youtube.com/watch?v=vXINTC55ofM" target="_blank">Why Me; sau cea din 1987 Ireland Johnny Logan - www.youtube.com/watch?v=J_s6wJUeALU&feature=related" target="_blank">Hold Me Now ... sa nu va mai spun ca mi-a placut si Germania in 82 cu Nicole "Ein bischen Frieden" ... ma rog - ar mai fi multe balade pe la Eurovision care mi-au placut si nu au castigat.

insa - inca mai sustin si retragerea Romaniei din acest concurs.
Marius - mi-a placut mult ce ai scris.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Si mie imi place mult Johnny Logan cu "Hold me now"si Nicole cu "Ein Bisschen Frieden".Simbata inainte de Eurovision a fost invitata Nicole la ARD si mi-a placut f mult:vocea i s-a maturizat(in 1982 cind a cistigat avea numai 16 ani ),balada suna mult mai fain.

Uitati www.youtube.com/watch?v=Xbk4pxXj_P0&NR=1" target="_blank">aici o parte din melodiile cistigatoare si dupa 2000,cam toate au show puternic.

Ati vazut emisiunea lui Carpatos de luni seara?Au fost invitati Nico,Vlad Mirita,Traistariu,unul de la Sistem,Andrei Tudor si inca niste ziaristi cred.Asta au spus:ca nu au avut show,nu au avut promovare,nu au fost o echipa .Nu stiu,mie Nico nu mi-a prea placut cum a vorbit,mi s-a parut putin aroganta...nah,doar parere personala .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

si eu am urmarit emisiunea si intr-adevar tipa a fost aroganta.
defapt asa este ea tot timpul.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by marius

Sa vedem si partea pragmatica:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/eurovisionul-ti-l-faci-si-singur.html?4237;2667793

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Marius, sunt de acord cu ceea ce a scris autoarea articolului, in afara de faptul ca a confundat "Biondo" cu "Biondi".
Eu am incins youtube sa-i ascult in fiecare zi si i-am auzit foarte des la radio, pt. ca eu pe ei ii consider adevaratii castigatori in RO, din care cauza mi-a fost indiferent de rezultatul obtinut de Nico&Vlad. Recunosc ( ca om sunt) ca am avut o bucurie rautacioasa cand am vazut ca s-au clasat "pe-o margine de clasament", din cauza felului cum au ajuns in frunte.

" Shine on my way" va mai rasuna multa vreme de acum incolo, "marginea" a fost uitata deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ma bag si eu in vorba cu un gand vis-a-vis de Eurovision sau de fapt despre Nico si Vlad... cum se face ca acum dupa infrangere nimeni nu i-a chemat pe la TV "sa aibe drept la replica"... ce replica? ce-ar putea zice? carui/caror fapt/e se datoreaza locul 20 pe care l-au ocupat? ei isi dau seama cine sunt acum de fapt? cum se participa la un concurs de genul asta? nu spun ca mi-a placut Rusia (si eu cred ca a castigat prin prisma faptului ca a avut insotitori de valoare... dar, pacat ca s-au bagat in cursa pt.locul 1 la eurovision cand valoarea lor era pe o cu totul alta scena!), insa UCRAINA chiar avea cu ce sa fie pe locul 1.... si melodie si spectacol... hai ca o sa vina criticile si remarcile la remarcile mele si mai bine ma opresc aici...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie nu mi-a facut o impresie deosebita piesa Rusiei, a fost bunicica dar a cantarit se pare foarte mult show-ul..la fel cum s-a vazut si la noi cand am participat cu Luminta&Sistem. Suntem clar dezavantajati de sistemul in care se voteaza, asa ca trebuie sa contrabalansam cu o piesa foarte buna, COMERCIALA si cu un show pe masura. S-a vazut clar in ultimii ani ca accentul nu se pune pe vocile interpretilor, pt ce mizam noi pe asta? Sincer, din piesa noastra eu n-am retinut nimic...ceea ce despre piesa celor de la Biondo nu se poate spune, am ascultat-o o singura data si mi-a ramas mult timp in minte refrenul, asa cum spunea cineva pe aici.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Am ascultat/vazut si eu melodia/prestatia Luminitei Anghel si Sistem.....apai daca nici melodia aia nu a castigat nu cred ca romanii au sa castige vreodata.
Melodia de anul asta cred ca si-a meritat locul.....nu spune nimic....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

Am ascultat/vazut si eu melodia/prestatia Luminitei Anghel si Sistem.....apai daca nici melodia aia nu a castigat nu cred ca romanii au sa castige vreodata.
Melodia de anul asta cred ca si-a meritat locul.....nu spune nimic....

Ina

perfect de acord cu tine

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput