Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 161

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Devika

quote:
Originally posted by DidiAlex

Exact! Basescu si Tariceanu sunt de vina

Iar Germania s-a clasat pe ultimul loc datorita politicii externe (slabe de tot ) pe care o duce Angelica Merkel

Eu cred ca totul e de fapt o conspiratie a clubului Bilderberg

s-a inteles gresit...nu inseamna ca Tariceanu si altii asemnea lui sunt de vina, insa continui sa cred ca voturile s-au dat si pe afinitati de tara, si asa cum vi se pare firesc ca tarile din fostul bloc sovietic s-au votat intre ele, nu vi se pare la fel de trist ca pe Romania nu a votat=o mai nimeni pentru ca nu aveau nici un soi de interes? daca te-ai tavalit de ras, poti spune, in consecinta, ca voturile au fost doar ale telespectatorilor ?

Tarile din fostul bloc sovietic s-au votat intre ele nu datorita politicii externe, ci pentru ca au populatie "comuna": foarte multi rusi intalnesti si in Lituania, si in Estonia si in Ucraina, etc. , nu numai in Rusia.

Fii sigura ca influenta Rusiei pe plan extern (si politic si cu gazul) are loc bine merci si fara amaratul de Eurovision! Nu se "incurca" nimeni de Eurovision , nici Putin, nici Merkel...Si nici nu cred ca multi au votat cu Rusia de frica sa nu le taie gazul

Anul trecut s-a spus ca tarile din est au facut front comun si s-au votat intre ele in detrimentul tarilor din vest....Anul acesta au fost in finala mai multe tari din vest decat din est si totusi....

Iar melodia Romaniei o fi de exceptie poate la un festival organizat de Moculescu si Socaciu , dar nu la Eurovizion ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by andacos

Mey io cu chestia asta politica a concursului nu intzelege si pace!

Adica(asa vad eu), Rusia (guvernul)trimite asa o circulara la marile firme in genul"Atentzie,am primit doar 1 punct de la Romania,aranjatzi pretzul a gaz pe masura..."sau Romania "Deoarece nu am primit nici un punct de la Bulgaria,interzicem trecerea pe la Giurgiu pe timp de vara..."!

Mi-a placut cine a spus ca noii vecini ai Romaniei sunt ...Spania si nici eu nu intzeleg la cite apeluri telefonice se inregistreaza un vot!
Dana

Din nr total de apeluri efectuate de o tara (de ex. RO) se aloca 12 puncte tarii (de ex. Greciei)cu cele mai multe apeluri efectuate de romani (indiferent cate sunt).....si tot asa in ordine descrescatoare se aloca punctajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pentru un vot cite apeluri telefonice trebuie sa existe,asta am intrebat?

Dana

Mergi la inceput

Inca una si ma duc....

Eurovisionul si-a pierdut din prestigiu de cand cu.....migratia. Minoritatile din anumite tari au devenit foarte influente in ceea ce priveste votul.

De exemplu, Olanda si Belgia.....nu s-au calificat in finala si in felul asta au contat mai mult tarile din care provin minoritarii lor: in Olanda - Turcia, in Belgia - Armenia.
Daca nu ar fi existat migratia asta masiva, chiar daca cele 2 tari nu ar fi ajuns in finala, votul lor poate s-ar fi orientat catre vecini (Franta, Germania), si nu catre Turcia sau Armenia, tari din care vin migrantii lor.

Cu alte cuvinte de vina e diaspora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by LiliaToma

quote:
Originally posted by Camelia pe Zamfir sa fluture naiul, plus calusarii pe fundal!Si-atunci, ce mai cantam nu mai conteaza!

nu vad ce-ar fi rau sa cante Zamfir sau ca danseze calusarii!

Daca Luminita Anghel a adus Romania pe locul III inseamna ca se poate si pentru Romania sa fie macar in primii 5... dar mereu cautam motive pe langa... pe la puterea Rusiei.. deja devine penibil

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Lilia,inteleg ca tie ti se pare just concursul,nu ti se pare ca s-ar vota pe interese si politici .
Faptul ca Ro-Luminita- s-a clasat o singura data in istoria de 53 ani a Eurovisionului pe locul 3 spune multe.Sigur,imi spune multe mie si celorlalte fete care zic ca Eurovisionul e politic,nu tie care zici ca e pe merit,stem asa slabi .

Alina

Din pacate asta e purul adevar. Se voteaza doar pe criterii politice. Vocea, melodia, artistul nu conteaza.
Rusia n-a meritat clar locul I, si daca nu erau Plusenko si Marton cu siguranta nici in primii 5 nu s-ar fi clasat.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andacos

Pentru un vot cite apeluri telefonice trebuie sa existe,asta am intrebat?

Dana

Dana, cred ca nu a fost un anumit de apeluri pe vot. De exemplu, daca in Germania cele mai multe apeluri au venit pentru Turcia, atunci Turcia a primit 12 puncte din partea Germaniei. Urmatoarea tara ca numar de apeluri - 10 puncte. Si tot asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

depinde de cate telefoane se dau.

nu e totuna daca intr-o tara sunt 10000 de apeluri sau 100.
in tara cu 10000 de apeluri ai nevoie de multe (nu pot eu sa cuantific cate) apeluri pt un punct comarativ cu tara in care sunt 100 apeluri.

oricum primele 10 tari care au puncatjul cel mai mare primeste puncte in ordine descrescatoare.

fiecare tara a avut un nr diferit de apeluri pt un vot in functie de nr de apeluri date

sper sa ma fi facut cat de cat inteleasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumesc!

Am intzeles!Nu exista un minim de la care se contorizeaza!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

Acuma vad ca Deianira a scris acelas lucru, adica aceeasi idee.
Oricat de rau ar canta ROmania, Spania tot 12 puncte va da( cel putin cat mai exista capsuni acolo), asa ca...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Dai dovada de foarte mult subiectivism. Dar nu ma mir...

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Siii... a reusit sa ghiceasca cineva clasamentul final, asa cum este el acum ?!? Se anunta vreun castigator al concursului DC? Ca-s tare curioasa ... cui trebuie sa spunem felicitari pentru intuitie ?

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput