Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Yupiiiiiiiiiiiii!
ce ma bucur!
Mey,de ce nu mi-ati zis si mie ca Finlanda i-a trimis pe Lordi(reloaded)dezbracati?

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azerbaidjan... previzibil

Armenia da!

Polonia, la fel!

si.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Faptul ca am fost pe locul doi in lista finalistilor are vreo legatura cu numarul de voturi sau...?

Dana

Mergi la inceput

bronzata din Norvegia s-a calificat si ea!
Poate solarul i-a purtat noroc!

L.E. Scuze! Poloneza era bronzata! Asta era doar blonduta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Joi va fi cealalata semifinala!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Nimerit 6 din 10...am zis Romania pe locul 3 iaca a fost pe 2, da oricum nu conteaza...

Bravo Nico si Vlad Mirita...

Va multumesc celor care ati stat pana la sfarsit, celor care ati votat...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Deci Irlanda STA ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ne revedem joi, sa comentam partea a 2-a...
Noapte Buna...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Inseamna ca am iesit pe locul 2 in seara asta?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Parca nu am nimerit-o cu Olanda!

fetele, joi este a doua semifinala!

Mergi la inceput