Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 145

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io tot nu pot sa cred ca am votat turcia si grecia...m duc in vacanta in Moldovaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Mirela, eu propun sa ne dai cate o insigna cu comentatori de exceptie, acolo sub stelutele noastre...mai uitam de suparare...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Da, da repede, ca altfel risti sa nu mai ai cui!
murim de inima rea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Voi chiar credeti ca va contorizeaza careva sms-urile? Miram-as ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

locul 18???
asa ca e un cosmar???

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

mei sistemul de votare e prost:D

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

io inteleg ca se dau puncte pe gradul de vecinatateda' noi de ce-avem asa putini vecini?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu nu inteleg de ce se mai face concursul asta. Cine ce are de castigat?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

e un concurs de toata jena, se voteaza intre ei fara rusine...si pe langa vecini si preferinte voteaza pipitzele care dau din buric si li se vad chilotzeii. Zau ca daca se ducea Andreea Banica cu o fusta ultra scurta eram noi in locul Armeniei printre primii...
Si da, nu ne-a ajutat ca am fost primii fara butoaie si flacari (ca la Sistem) toata lumea ne-a uitat. Multi nici nu s-au uitat de la inceput ca au uitat...sau erau prinsi, asa se intampla cu primii din concurs...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu maia vem nici o sansa, nici macar in primii 10
pacat de banii dati pe telfoane si mesaje

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Marina

io tot nu pot sa cred ca am votat turcia si grecia...m duc in vacanta in Moldovaaaaaaaaaa

Marina

Mai bine mergi in Spania.

Oricum,turci is multi peste tot in Ioropa,is uniti,se voteaza .

Alina

Mergi la inceput