Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 139

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Eu zic sa luam exemplul fratilor de ginte latina si sa ne bagam picioru in el de concurs de rahat!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Acelasi gand l-am avut si eu.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

spaniolii zic ca estul europei e un bloc si se dau puncte intre ei
RUSIA

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

vedeti mah?nici macar votul cu vecinii nu mai tine
giiiz!!!!nici balgheria nici hangari...bleah...nu ca hangari ne-ar hali prea mult...
io zic sa nu mai inventam scuze pt punctaj,ci doar sa ne mandrim cu cei care ne-au reprezentat pt ca au facut-o chiar onorabil.stam in drum de clasamentul lor?

aaaaaaaa,si rusinica Romanica pt 12 pcte Greciei!

p.s.barbatu meu rade ca un misel cu grecia lui dupa ce pana inainte de concurs afirma sus si tare ca e cea mai de kiki melodie care a trimis-o grecia la iurovijänpai nu-ti vine ma sa iei polonicu?

daca nu croatia,macar rusia

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

O sa am cosmaruri cu Spania, cu ciudatul ala si cu 12 puncte primite...incredibil...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Eu zic sa luam exemplul fratilor de ginte latina si sa ne bagam picioru in el de concurs de rahat!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

dreptate ai...sa lasam slavii sa se voteze mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Deci azerii au 73 de punctesi noi 30

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Poate primim de la spanioli maxim

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Grecia ca Grecia, dar cum au putut sa voteze atat de multi Azerbadjianul!??! Au fost asa de falsi si melodia asa de .... urata!

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SPANIA 12 PUNCTE VREM!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

gracias !!!

Mergi la inceput