Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 131
croco21 spune:
Hai ca am inceput si noi sa mai strangem puncte, n-o sa fim ultimii
http://andrei.seek-on.com/ro/
valentinag spune:
Sa va mai aud eu de litoralul bulgaresc ca v-ati ars!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lalala13
nah nico!!!! ca spuneai ca d cte duci tu mama ce vei face...si ca sunteti favoriti...pana si todomondo de anul trecut a avut mai multe puncte...eu cred ca e dezastrul de peste 10 ani...cel mai naspa rezultat!!!o sa intre in istorie...dar e incredibil...
in niciun caz nu e Nico vinovata, sincer...
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
papadie spune:
Asta dovedeste politica externa de kkt. ...
si mai dovedeste cat de tare ne iubesc ceilalti...sa aibe vreo legatura cu articolele zilnice din ziarele europene cu crime si violuri comise de catre romani?!
papadie, zen-sei
desprecopii spune:
intr=adevar, grecia ce mizerie de cantec a avut. sper ca macar sa ia rusia primul loc si nu ei.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Doris-Alina spune:
Moldova ne-a dat 12? sau?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Biancas spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Sa va mai aud eu de litoralul bulgaresc ca v-ati ars!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
noroc cu moldovenii ... 12
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
croco21 spune:
Ia uite, nu credeam ca voteaza si Moldova. In sfarsit, 12 puncte
http://andrei.seek-on.com/ro/