Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 120
Ortansa spune:
cred ca bregovici castiga
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
valentinag spune:
Bey,eu maine ma duc la servici dimo sa imi pice ochi'n gura de somn,da nu ma las,stau pana la final!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
afibebe spune:
Incepe.
brrr ... ce emotii......
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
zuzi.simona spune:
si mie mi-a spus ceva la tel. dar la cata germana pricep plus ca eram agitata ca se termina votarea....sper sa fie bun votul!
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
dana d spune:
La Rusia in afara de Edwin Marton si Plushenco, nu m-a dat pe spate. Chiar ma tot intreb ce or zice ungurii ca Edwin a ales sa sustina Rusia, tradatorul!
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Biancas spune:
Eu maine am examen de la 10. Si mai trebuie sa ma spal si pe cap. dar acum stau pana la sfarsit ce sa fac...M-ati prins
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
april spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Bey,eu maine ma duc la servici dimo sa imi pice ochi'n gura de somn,da nu ma las,stau pana la final!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
pai maine nu e duminica???? oare si eu tb sa merg?
Ortansa spune:
gonghy,te auzira astia ca-ti rozi unghiile
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"
I've gt DC under my skin
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by zuzi.simona
si mie mi-a spus ceva la tel. dar la cata germana pricep plus ca eram agitata ca se termina votarea....sper sa fie bun votul!
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
daca a zis,e de bine
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
melany72 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Si eu....muncitorii forumului...