Medic pediatru homeopat

Medic pediatru homeopat | Autor: talexia

Link direct la acest mesaj

Stie cineva vreun medic homeopat care sa fi facut specializarea pediatrie? Sau care sa aiba macar experienta mai multa in tratarea copiilor, care sa se fi "profilat" pe aceasta categorie de pacienti, chiar daca nu e pediatru. Si care sa fie abordabil, sufletist, sa poata veni acasa in cazuri de urgenta si care sa cunoasca intr-adevar homeopatie si fitoterapie. Va multumesc mult, anticipat! Absolut orice sugestie, informatie sunt binevenite!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina spune:

asa ceva nu cred ca ai sa gasesti repede. sa-ti spun de ce: in cercul meu de prieteni, exista doua persoane medici rezidenti, unul in gineco si unul in pediatrie. sunt indoctrinati (sa ma ierte medicii de pe forum) cu medicina alopata. rezultatele eventual bune obtinute prin homeopatie sunt "absolut coincidente". dar nici unul nu a facut incercarea de a studia ei insisi fenomenul. de unde si un sir lung de discutii ... prietenesti pe tema asta.
oricum, in disperare de cauza, dupa tzanspe mii de tratamente pentru bubite determinate de un stafilococ, am ajuns la Centrul National pentru Homeopatie si Acupunctura, unde am dat de o doamna doctor homeopat, mama de pusti de 7 ani, extrem de amabila si, mi s-a parut mie, cunoscatoare in homeopatie. centrul este pe langa P-t Romana. incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

Stiu Carmina ca n-am sa gasesc repede. Stiu la fel de bine si despre "indoctrinarea" medicilor alopati si despre ignoranta multor oameni, culti altminteri, care pur si simplu nu vad niste realitati. Si daca le spui ceva despre subiectul asta te privesc cu atata mila plina de "intelepciune si toleranta" si incep sa-ti explice cum stau, de fapt, lucrurile cu stiinta, si cum apar unii sarlatani si bla-bla. Stiu. Dar totusi eu incerc. Poate apare ceva. Oricum, daca ai la indemana adresa si ceva telefoane sau mail (site) al CNHA, da-mi-le si mie. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Draga telexia,
Acum vreo 5 ani am conoscut un homeopat din Iasi care se ocupa f mult de copii. Din pacate de 4 ani nu mai stiu nimic de el.
Am incercat sa caut pe net in pagini albe dar nu am dat de el.
Iata datele lui poate ai mai mult noroc sau poate este cineva din Iasi pe forum.
Se numeste Raceanu Adrian iar cabinetul se numea pe vremea aia "DARIUS"
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sylvie spune:

quote:
Initial creeata de talexia

Stie cineva vreun medic homeopat care sa fi facut specializarea pediatrie? Sau care sa aiba macar experienta mai multa in tratarea copiilor, care sa se fi "profilat" pe aceasta categorie de pacienti, chiar daca nu e pediatru. Si care sa fie abordabil, sufletist, sa poata veni acasa in cazuri de urgenta si care sa cunoasca intr-adevar homeopatie si fitoterapie. Va multumesc mult, anticipat! Absolut orice sugestie, informatie sunt binevenite!

Dr Mihaela Gheordunescu (este medic primar pediatru si specializata si pe homeopatie) de la Dispensarul V. Voiculescu - vis-a-vis de parcul de la Eroilor. Nu stiu daca mai vine acasa, la noi a venit de cate va ori cand era Irina bb mic - noi tineam de acest dispensar. Nu stiu daca e in Bucuresti, acum 3 saptamani era plecata din tara. Merita insa sa suni la dispensar si sa intrebi (tel. 4109284).

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Draga Silvia,
cunosc o doctorita pediatru-homeopat care are cabinet la Piata Muncii. Este f.buna, sufletista, dar are enorm de multi pacienti. Nu stiu daca vine acasa in caz de urgenta, asta poate sa iti spuna doar ea. Se numeste dr. Carbune Lucia si poti face programare la nr.3236820. Nu ne-ai spus daca tu esti in Bucuresti, dar banuiesc ca da. Acest cabinet e in Bucuresti.
Cum crezi ca am ajuns la ea? Trimisa de o mamica de pe acest site, Dori care are/avea probleme alergologice cu fetita ei Bianca.
Din fericire pentru noi, Teodora mea s-a dovedit ca nu avea o alergie adevarata si nu am ajuns la tratamente f.complicate. Dar doamna doctor i-a facut toate investigatiile posibile si ne-a linistit f.mult.
Daca ai nevoie de mai multe lamuriri poti sa imi scrii,
Sanatate!
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Silvia, scuza-ma, revin. Am citit in viteza si am raspuns in viteza, gresit! Dr. Carbune este pediatru-alergolog, nu homeopat. In viteza am confundat homeopat cu alergolog pentru ca noi am alergat pe la toti alergologii si homeopatii din Bucuresti in disperare.
Inca o data, scuze,
Corina

Mergi la inceput