Hipospadias(6)
Raspunsuri - Pagina 20
CrisAndy spune:
Alina
noi am fost la contol pe 30 iunie, dl. dr. era in concediu, ni s-a spus ca la cabinet in policlinica va mai veni pentru o scurta perioada in august dar in septembrie isi termina concediul, probadil ca va reveni tot pentru controale in aceasta perioada.
Andy in septembrie a fost chemat pentru a doua operatie. Programul de la clinica nu il stiu dar din cate am inteles daca suni reusesti sa "prinzi" un control in aceasta perioada.
Bafta la control, sa ne scrii ce va spus.
roxana c. spune:
Alina, este fistula la Yannis ? Am intrebat de cateva ori de tine, ai intrat atunci, ne-ai spus si nu stiam ce ati mai facut, o tot intrebam pe Sama.
Cristina, ce ati facut, parca ieri urma sa va duceti la Bucuresti?
Nawel, cum il vei baga in apa pe cel mic, i-ai luat pampersi d-aia speciali de apa? Eu am vazut in Metro, dar nu stiu ce sa fac, am citit ca-s cam prosti, iar la pret....10 buc=34 ron, destul de scumpi.
Fetelor, voi cum ati facut cu baietii , ca nu stiu ce sa fac, sa-i cumpar un slip sau pampersi de apa? In mare si pe plaja l-as tine in slip dar daca vrea sa intre in piscina....cum fac?
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
filofteia spune:
Alina,va
si vei fi surprinsa sa vezi ca, acum, mai mare fiind ii este mai usor. Faptul ca intelege ca dupa ce a iesit din camera asistentelor s-a terminat este de mare ajutor. In plus acum va agrea joaca cu ceilalti copii din salon.
Usor nu va fi, dar va trece si asta si eu va tin pumnii sa fie bine bine de data asta.
Roxana, eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme cu piscina. La mare/piscina totusi in slip, chiar si pe nisip. Oricum eu nu as indica piscina prea tare, pentru ca sunt pline de clor (mai mult decat trebuie) si pana sa aiba ceva la puta poate face ceva la plamani, ca ei stau tot timpul cu gura cascata.
nawel spune:
Roxana,si eu am aceeasi problema cu Alexutu'.Cred ca o sa-l tin la plaja in slip(vazusem mai demult in TCM-uri slip special ptr.bebei),iar ptr.piscina o sa cumpar acei pampersi de care pomeneai si tu.Nu stiu cat de grozavi sunt,cum se comporta in contact cu apa, si intr-adevar sunt cam scumpi.Oare un pachet de 10 buc.imi ajunge?Tu ii cumperi mai mult de un pachet?
roxana c. spune:
Nawel, tot un pachet ii cumpar. Eu sunt cam anti- piscina, dar daca vor intra fetele, normal ca va vrea si el,
I-am luat si slip....mai avem putin, mi-e cam teama ca nu sta deloc linistit si darama tot ce prinde....dar am speranta ca se va calma putin din cauza apei, chit ca-l voi tine numai in apa.( acasa cand ii fac baie e fericit, iar cand il scot din baie trebuie sa ma ajute cineva, ca singura nu pot, face urat, stie tot blocul
)
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)