Hipospadias(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dar scumpici mai sunteti toti! Imi treziti nostalgii de cand era Adi mic.

quote:
Voi ati trecut majoritatea prin operatii, v-a fost greu dar ati trecut...eu am fost mai slaba...sau nu am fost convinsa ca a sosit momentul, sau nu am simtit ce trebuia sa simt.

Corina imi pare bine sa mai auzim de voi, , dar nu mai spune ca esti slaba...eu daca ar fi putut face pipi din picioare nici nu-l operam, pentru ca riscul de a "iesi" mai rau este foarte mare. Bineinteles ca este numai parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Emi, pentru maine...sa fii fericita cu toti ai tai la un loc!
si ptr incurajarile tale de-a lungul timpului...mi-au facut tare bine.

Pupici tututor

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Corina multumesc, chiar a fost o surpriza tare placuta, ma gandeam ca nu stie nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Emilia, maine e ziua ta si mergi pe burta, nu spui nimic?
LA MULTI ANI sa ti se implineasca toate dorintele si multa sanatate in primul rand.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Asa deci? Si constanteanca, si in aceeasi zodie?
La multi ani sanatosi si impliniti!
PS nu mai fi asa prapastioasa! exista un risc, dar nu e chiar atat de maaaare. Dupa cum exista riscul sa ramana la fel de rau. Partea buna e ca poti incerca pana reuseste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Mie nu-mi da nimeni parola ptr.poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!

FILOFTEIA iti multumesc din suflet ca ai ramas alaturi de noi si iti doresc implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

quote:
Originally posted by dana_martie

exista un risc, dar nu e chiar atat de maaaare. Dupa cum exista riscul sa ramana la fel de rau. Partea buna e ca poti incerca pana reuseste...

eheee, uite, eu aici nu prea ma impac cu idee...nu prea poti incerca pana reuseste, ptr ca la un moment dat dai din rateu in rateu...mai stiti ce a patit baietelul lui Basile, nici nu mai stiu cate operatii a facut saracul....
Plus anestezia de fiecare data, plus trauma...fericiti de cei care au reusit din prima, hai a 2-a tura...
Eu cand am fost la largire de uretra, avea Andu 10 luni, era un baietel de 6 ani (la spitalul din BV) la a 8-a operatie, si inca nu era gata...nu stiu ce fel de hs avea, ca eu eram pe atunci super ignoranta in domeniu, dar si copilul si mama erau disperati!

Dar hai sa nu mai fim pesimiste azi, doar e ziua EMILIEI!!!

Inca o data

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nawel, trimis parola.

Stati asa ca nu stiu: cine este Basile si ptr ce a fost operat?

Corina, fii optimista, uite aici: Si mie imi este teama de controlul din toamna, asa....la cat ma pricep eu, as spune ca-i bine dar nu-mi iese din cap faptul ca mi-a zis la ultimul control ca poate mai e nevoie de o corectie. Nu imi pot da seama, uneori mi se pare ca face chiar prin varf, alteori ca ceva mai jos....sa va mai spun ca intru in baie peste barbate-miu si stau sa studiez cum face?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

LA MULTI ANI,EMILIA!SA FII FERICITA SI IUBITA!

Am primit parola.Am postat poze.V-am vazut ingerasii si nu m-am putut abtine sa nu las cateva comentarii.Suntem niste mamici binecuvantate cu asa minunatii de copilasi.Sa ne traiasca.

Mergi la inceput