Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Nana, ce se mai aude cu utilizatorul comun ??

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor
de luni m-am apucat si eu de cura,am calcat pe bec din prima zi(la pranz am mancat capsune),azi am mancat 2 felii de hering marinat.am si uitat sa ma cantaresc,am cantar la serviciu.azi aveam 51kg.
am tinut si anul trecut si am dat 4 kg,dar am prins si per menstruatiei.acum doar ce mi-a trecut asa ca sper sa am rezultate bune.peste iarna am pus la loc,dar am si mancat multe fainoase,dulciuri,iar cina tarziu si se cunoaste.
Briana ce branzeturi mananci tu vinerea?

Pisi salutare.pai tu ce vrei sa slabesti draguto ca asa cum te stiu din poze arati super.pupici lui Matei.

.spor la slabit.

Mergi la inceput

ce faceti fetelor,nu mai tine nimeni cura?
eu sunt in a 2-a saptamana,merge bine.n-am facut sport deloc si nici cu apa nu m-am omorat. dar deja ma incap hainele de slaba.am mai citit si variante in engleza ale curei.pt azi la masline sunt indicate maxim 4,iar pt pranzul de marti si de sambata este recomandat cel alternativ cu branzica,fructe si un pic de smantana.

hai la lupt cu kg urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor cred ca de luni incep si eu batalia cu kg-mele.

Nanuta ma bucur ca esti si tu

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Salutare tuturor

EU am fost cateva zile in concediu...teoretic sa ma odihnesc...practic am lucrat de mi-au sarit capacele !

Laura...tinem pumnii !

Roxali, bine ai venit !!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Roxali,bine ai venit,spor la cura nu e f grea.

Briana,stiu ca tu ai dat cu scarsdale muuulte kg.dupa ce tineai o data cat faceai pauzapana la turul 2?
eu de luni ce mananc,ca vad ca nu avem voie grasimi de nici un fel pt gatit si as manca o ciorba si cu ochii.lapte cu moderatie,iaurtul o fi bun?ca de fripturi cu salata m-am cam saturat.
maine nu stiu ce o sa fac ca tr sa merg musai la o perecere.daca mananc cina acasa si acolo inca un gratar cu salata( ca e nunta,deci toata noapte)o fi grav?si o gurita de tort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc fetelor de primire

Eu as incepe mai intai sa fac o cura de dezintoxicare...adik vreo 2 zile numai fructe...ce ziceti??

Laura cred ca fripturica nui bai,dar...bucatica de tort...poate daca dansezi cu foc nu se pune

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ce mai face gasca Scarsdale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Fetelor ,de luni vreau sa incep si eu regimul scarsdale .M-am tot uitat pe net si asta mi se pare cel mai accesibil din punctul meu de vedere (diversitate , nu faci foamea si daca mai are si super rezultate ..ar fi perfect).Eu am 60 kg si as vrea sa ajung la 56.Mi-am propus si aerobic de 3 ori pe saptamana si parca m-ar incanta si niste sedinte de masaj .Ma primiti si pe mine?Si as mai avea o intrebare: daca inlocuiesc painea integrala de dimineata cu cereale are ceva? Succes tuturor si sa ne vedem cu toate slabute .Fug acum la invatat ca am ex maine .

Mergi la inceput

ziua buna,
raportez:aseara am fost f cuminte la aperitiv 1/4 ardei cu branza si marar,o felie de castravete si una de cascaval,o friptura mica de pui cu salata de varza(avea si ulei) si 3 felii cartofi prajiti.tort nu am gustat si am baut doar apa cu lamaie,am dansat cu foc sa se arda toate caloriile.

Eftimie,ce sa facem slabim.tie cum iti merge dupa cura?

Roxali,nu cred ca stica daca stai bine cu stomacul.si eu am tinut o sapt regim inainte de Sacrsdale.
Miruta,bine ai venit,eu am tinut si anul trecut cu rezultate bune.scrie clar ca nu poti inlociu sau adauga ceva in meniu.cerealele au si zahar in compozitie(nestele fitness)care noua ne este total interzis.in plus cum apreciezi cantitatea de cereale egala cu cea a unei felii de paine?poti folosit zaharina pt cafea.
eu mi-am luat paine Bonangra gata feliata,am prajit-o la microunde si chiar era gustoasa.

sucees fetelor care incep maine

Mergi la inceput