Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)
Raspunsuri - Pagina 3
brianamica spune:
Nana, hai atunci sa creem un utilizator comun....si sa avem grija amandoua de subiect !!!
Ce bine !!!!
daca vrei creaza tu utilizatorul (cu un nume sugestiv) si da-mi si mie mesaj cu utilizator si parola sa putem intretine amandoua pagina.
Mi-ar fi de mare ajutor ! Mai ales ca eu de multe ori nu puteam sa fac up-date in timp real...stii tu...serviciu, doi copii etc
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Marina
briana, pot sa-l updatez eu sau creezi tu unul nou cu acelasi nr sa poti updata si copiez mesajele de aici acolo. Spune-mi cum facem ca sa fiu pe faza sa facem lucrurile concomitent daca optezi pt a doua varianta
Marina
O sa iti dau utilizatorul dupa ce (daca e de acord Nana) il creem ....unde-s multi, puterea creste !
ce zici ? Ai avea suficient timp ??
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Eftimie C. spune:
Salutare!
Fetelor, mie imi sunteti dragi si nu vreau sa va parasesc , dar recunosc ca dupa ce am tinut S, am pus totul inapoi si nu stiu unde am gresit
Acum urmez un regim adaptat dupa dieta Daneza si sper sa dea roade.
Inrtrebarea mea este: POT SA RAMAN ALATURI DE VOI SAU MACAR SA TREC SA VA SALUT?
Bafta multa noilor venite si felicitari celor care au rezultate satisfacatoare .
Briana acest subiect eu il asociez cu persooana ta si recunosc ca rezultatele tale mi-au dat curaj, deci rugamintea mea este sa nu renunti
Cat despre pastile, poate ca e bine ca se pomeneste despre ele, pentru a nu crea impresia ca s-a slabit doar cu Scarsdale si nu si cu ajutor extra; dar atata timp cat nu se face publicitate si nu se vand pe subiect, nu vad o problema.Pentru doritoare, exista PM.
Va si va doresc SUCCES!
Happiness_4_us spune:
O buna si neagra, made in Iceland, de la noi!
Briana, merci mult de primire. Am incercat ieri sa creez un user nou dar deocamdata nu am primit acceptul.
AM creeat si adresa noua de mail scarsdale60@yahoo.com, unde sa putem pune poze si ce mai vrem noi cele care tinem regimul, iar utilizatorul ptr forum l-am pus "scarsdale" dar sigur au vazut ip-ul meu si de-aia nu l-au acceptat. Asadar Marina, te rugam mult, daca poti, da-ne o mana de ajutor in sensul asta. Multumim mult.
De luni ma bag si eu la regim, asa cum am promis.
Una alta mi-am facut un fresh din 3 portocale si 1 lime si acum savurez cafeaua.
Revin.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Marina
ce nume ati pus la userul comun?
Marina
Scarsdale
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!
Alexia27 spune:
Fetelor, buna dimineata!
Eu nu cred ca mai continui....in 4 zile de dieta am pierdut 1 singur kg :( si am tinut regimul strict...nu stiu, dar asa m-am demoralizat...
am plecat de la 77,5 si azi am 76,5 kg...
Eileen Nicole
rrstuning spune:
Buna fetelor,
As incerca si eu regimul..l-am mai tinut si asta vara dar nu am reusit sa dau jos decat 3 kg ( vara, terase, sucuri, bere). De data asta as vrea sa-l tin corect.Ma primiti si pe mine?