Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Buna seara fetelor!

Am tras chiulul in ultima saptamana... dar nu-i nimic, nu s-a soldat cu "probleme", adica kg in plus (am avut curajul sa ma cantaresc dimineata). De luni incep si eu tura 2, sa speram ca o sa fiu in astare, avand in vedere ca de ieri am racit... Dar nu ma las!

Misha, bine faci ca nu te lasi! Asa trebuie sa fie starea de spirit pe aici! Si sa stii ca ai dreptate cu kg alea betonate... se dau jos al naibii de greu. Important este sa fim tari pe pozitii ca sa reusim sa scapam de ele, incetul cu incetul se vor topi!

Serry Ann, tu cum mai stai? Bebe mic ce face?

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

yhoalibeth eu incep a 2-a saptamina asa ca pot spune ca o iau de la capat.

PS:am vazut ca ai postat cu citeva secunde inaintea mea, asa ca pentru tine nu a fost o surpriza ca deja erai asteptata aici.

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Wow Misha, what a surprise.
Merci mult.

Uite, chiar acum ma gandeam daca sa incep de maine sau de luni, deoarece trebuie sa vad cand fac aprovizionarea.

Din ce am citit, la voi functioneaza, asa ca, sper sa functioneze si la mine :)

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Functioneaza sigur Crinuta. Daca eu, care am defectul stricat din fabricatie, pot spune asta, inseamna ca e bine.
Incredere si vointa, atit. Restul o sa vezi (chiar si dupa primele 3 zile!).
Succes fetele!
.... si va mai zic ceva: tineti regimul corect ca nici nu stiti cine ne sufla in ceafa si ne trezim cu o bata pe spinare, daca nu ne tinem de treaba (briana, te simt deja prin zona! )

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yhoalibeth spune:

deci saptamana asta fac aprovizionarea si am apuc si eu nu stiu ziua exacta dar sigur incep!Cred ca de data asta o sa fie altfel pentru ca stiu ca mai am colege de suferinta o sa intreu mai des pe aici sa vad cum va merge voua, oh... eu nu am cantar trebuie sa imi cumpar neaparat!Nu am vrut sa tin in casa, sa nu fie un motiv de depresie oricum cred ca am vreo 70 vreau sa scap de 10 kg sa vedem in cati ani reusesc.. :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Buna fetelor...incep si eu de maine pt ca n-am reusit sa tin decat o saptamana...dehhhh poftele..asa ca de maine la raport...Giliuta bebe e bine ms nu reusesc sa il fac sa accepte biberonul vrea doar tzitzi nu stiu ce sa fac...are 5 luni si jumatate...poopici

Mergi la inceput

Incep de maine.
Am o intrebare: carne rece ce inseamna?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Eu vreau sa slabesc vreo 14-15 kg..., deci ar trebui sa il tin dfe 2 ori, sau slabesc si in perioada de mentinere?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yhoalibeth spune:

Ah eu mai am o problema!! sunt inainte de ciclu si am pofta de dulciuri de multa cioco cred ca ar fi mai bine sa astept sa treaca zilele astea sa incep dupa, voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ssy spune:

fetelor...imi e si rusine sa scriu...eu la 1.70 am aproape 100 kg!!!!!e nevoie urenta de un regim,mai ales ca am 20 ani si in ianuarie vreau sa ma inseminez!!!sa-mi tineti pumnii va rog sa ma descurc cu regimul!

Mergi la inceput