Superdieta (23)
Raspunsuri - Pagina 7
aidaciolac spune:
Hm , si io am bagat la cuptor un iepure si niste aripioare de puiut cu ceapa si cartofi noi ... si salata din care beneficiez si eu acum , faza buna e ca nici macar nu imi este pofta
Pana acum am mancat cirese multe multe si un compot mare de piersici care era prea dulce , acum bag o salata mare si daca ma mai apuca foamea mai tarziu imi fac iar un cocktail Lite ca tare bine m-am simtit ieri cu el si mai are putin termen de garantie ... si macar sa nu zic ca l-am luat degeaba candva
Sport nix , nu este loc si chef ...
la toate si va asteptam la impresii si povesti
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Mercedes spune:
am dat-o in bara nu va spun cu ce sa nu va fac pofte dar sper sa mi revin si sa nu se vada pe miercuri
aidaciolac spune:
anda cu apa fierbinte acum il am in fata si are un gust oribil , dar daca ajuta il beau. Faza e ca asta e a doua cutie care am comandat-o atunci demult si e oribila , dar prima avea gust de vanilie si era o adevarata placere.
Asa ca ma chinuiesc cu ce am macar sa scad eu in greutate
Daca vrei iti comand eu la pretul de depozit sa nu te fraiereasca careva si tu te intalnesti cu doamna si platesti ca si asa sta prin zona ta
mercedes ai grija ca pun biciusca pe tine si nu o sa fie bine jur.
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
'neata!
{cafea] + apa multa
... mai e careva pe baricade? Eu DA si cu mare bucurie
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
anda spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
'neata!
{cafea] + apa multa
... mai e careva pe baricade? Eu DA si cu mare bucurie
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
si io si io
beiii ai schimbat prefixul. suuuperr. si la mine se misca...desi ieri am bagat o inghetata foarte constient si cu mare placere mi-am permis-o dupa ce am terminat curatenia ...sport de sport..cca 6 ore.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
ando ai schimbat si tu prefixul? Cred ca si tu vrei sa schimbi de 2x prefixul tura asta!!!!
la restul ca nu degeteaza pe aici. Si scoateti boticele din frigidere ca va asteapta un nou si bine uns ca sa usture bine
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Isa_Cris spune:
Neata! E a doua oara cand scriu mesajul, sper sa si apara!
Am trecut de stresul concursului si sper ca acum ma pot concentra mai bine asupra dietei, adica asupra apei!
Mi-am luat de dimineata 2 l de apa plata, sper sa-i si beau pana plec, la 4!
Va pup si o saptamana buna va doresc!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit
a_alinta spune:
buna seara!
eu nu sunt la dieta acum dar totusi cred ca e cam slaba miscarea pe aici...
pe unde sunteti, fetelor?
Isa_Cris spune:
Buna dimineata!
Chiar asa...pe unde sunteti?
E cumva greva? S-a mai intamplat ceva?!
Eu deocamdata raman la rosii, castraveti, ceapa si varza! Bine ca au inceput sa apara si cele romanesti! Chiar imi era dor de salata de varza!!!
pe toate si sper sa reapareti pe aceste meleaguri!
Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit