Deodorant eficient ?
Raspunsuri - Pagina 2
ungureaa spune:
Merci pentru sfaturi, eu sint reprezentanta Amway, insa sint in Canada si nu pot ajuta momentan clientele din Romania. O sa incerc roll-on daca il au. De altfel, nu am dieta dezechilibrata, nu beau deloc cafea, nu maninc picant, cam maninc dulce dar nu exagerat.
Adina si Gabriel
Viairo spune:
Salut,
eu folosesc Bocage de lancome si Vichy tratament anti-transpirant 7 jours, alternativ fac treaba. Si eu aveam senzatia uneori ca nu mai e nici unul eficient, dar aceasta combinatie e ok.
anyella spune:
quote:
Originally posted by mi_ro
Incearca sa faci o solutie de apa cu bicarbonat(la o cana pui o lingurita de bicarbonat) cu care sa tamponezi subratul si de abia dupa aceea sa aplici un deodorant. Se poate ca transpiratia sa miroasa mai urat in periodele in care iti vine menstruatia sau ai o dieta mai dezechilibrata (grasimi, picanterii, cafea in exces)
Asta NU,in niciun caz,e un leac babesc,mama a facut o hidrosadenita de toata frumusetea(se pare ca activeaza un stafilococ existent in unele organisme)si a ajuns la chirurgie,exista suspiciune de hematom!A stat mult cu dracia aceea axiala.Deci cind aud de combinatii cu bicarbonat+epilat proaspat(pori deschisi!)...
Aniela
mi_ro spune:
Anyella te rog nu-mi pune in gura cuvinte pe care nu le-am spus. In primul rand nu am spus nimic de genul ca sa aplice solutia dupa epilat proaspat. La epilat proaspat nu se plica nici un deodorant sau antiprespirant daca vrei sa stii, timp de cel putin 24 de ore. Si bineanteles se aplica orice deodorant sau solutie antiprespiranta dupa ce te-ai spalat in prealabil.Am crezut ca asta se subantelege.
Daca ai citit mai bine Ungureaa si-a facut acum mai mult timp epilare cu laser.
Stafilococul se poate face si numai daca un fir de par creste in piele deci nu poti stii daca a facut de la un deodorant aplicat pe o piele cu pori deschisi sau de la bicarbonat.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
anyella spune:
quote:
Stafilococul se poate face si numai daca un fir de par creste in piele deci nu poti stii daca a facut de la un deodorant aplicat pe o piele cu pori deschisi sau de la bicarbonat.
Mihaela
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
Stafilococul, traieste in organismul nostru , apare sau nu in functie de imunitatea pe care o avem la el.Imi pare rau daca te-am suparat.
Aniela
ungureaa spune:
Tratamentele cu laser le-am facut recent, adica am inceput cam acum 2-3 luni si ultimul l-am facut acum cca 5 zile. Ma gindeam ca parul protejeaza de mirosuri, cu toate ca nu i-am prea dat sanse, dat fiind ca inainte faceam cu ceara. Insa laserul e mult mai eficient, chit ca e destul de costisitor.
Adina si Gabriel
laurabb spune:
eu folosesc deodorant natural din apricot.
se numeste Nature's TOm,este aluminium free,si este facut din ingredinete naturale,tine foarte mult timp.poate e si In Canada.
danangie spune:
Si eu aveam aceasta problema. Spun: aveam, pentru ca acum nu o mai am de cand am descoperit Vichy-roll. Ala cu bila. E foarte bun. Cu bicarbonat am probat si eu. Da , nu mai mirosi dar de transpirant , trnaspiri oricum. Si mie mi se uscase pielea tare. Probabil inainte ar fi trebuit sa ma dau cu o crema si pe urma cu bicarbonat, nu stiu.......oricum Vichy, mie mi-a facut treaba.
mult asteptat
ingridnen spune:
eu le tot alternez... am avut Dove, Rexona si acum folosesc Adidas.
Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni