Miresele anului 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
silvi8 spune:
gio, eu am citit povestea...intradevar f comica si f frumoasa...ma intreb numai daca chiar asa a fost de usor sau in timp s-a mai estompat din durere si a ramas numai partea frumoasa?
mi-a placut mult si succesiunea de poze cu marcolino care a crescut mare si frumos. daca fac o fata cred ca o sa se bata cu diana (fiica ralucai) pentru feciorasul tau![]()
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
Giova spune:
Kitzy nu stiu ce sa zic. eu l-am putut deschide. Silvia la fel...mai incearca.
Ce face Diana?
Silvia daca ai stii ca imediat dupa ce am nascut si m-au dus in salon, cu topata lumea cu care vorbeam le ziceam ce greu a fost, sa nu faca copiii, bla-bla-bla.
Iar cand am vazut cum au nascut altele....eu zic ca am fost o mare norocoasa. Super usor am nascut. au fost vreo 2 momente mai critice in timpul expulziei, cand efectiv nu mai aveam putere/aer/etc, credeam ca acolo mor. dar uite ca am scapat, m-a intarit DD in momentele alea.
Tu fa numai fata, caci marco cam are pretendente...poate imi trage clapa si-si gaseste el una. caci, cam asa se intampla. degeaba il cuplez eu cu o groaza de bebite si pustuaice frumoase, caci tot pe care o vrea el o va lua
. mama ce idei am la ora asta. daca ar pricepe saracul, ar zice ca sunt dusa rau....
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
kitzy spune:
Silvia tie ti-a mers link-ul? Mie nu mi-a mers nici din Opera nici din Explorer.
Si ai grija daca faci fata, ca a mea e taur si e foarte bataioasa 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
silvi8 spune:
kitzy, prea frumoasa poveste sa n-o citesti...ti-am trimis-o pe privat
sper sa nu te superi si sa o poti citi
gio, glumeam si eu...nici nu cred ca marco al tau si o viitoare fetita a mea s-ar intalni vreodata...cat despre disputa cu diana om vedea noi care e mai tare
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
kitzy spune:
Merci Silvia.
Gio foarte faina povestea, m-am distrat de tine, pai tie la cum iti arata parul iti statea capul?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Giova spune:
Pai normal Kitzy. Iti dai seama ca eu ma pregateam de marea intalnire cu
- cam asa era parul meu. ce sa fac daca marco nu a venit mai repede? cand eram iesita de la coafor, proaspat intinsa? a venit dupa ce m-am spalat pe cap, si cum nu aveam placa atunci...tot parul era hai-hui.
Silvia stai linistita si eu am glumit. in schimb, nu se stie niocidata cand ne vom intalni...si poate chiar vei avea o fetita
.
Noi am stat putin in fata blocului si gata, casa scrie pe noi. la ce noroaie si urat e afara.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
kitzy spune:
Gio trebuia sa-i soptesti la Marcolino : " scumpule, mai stai un pic acolo sa apuce mami sa mearga la coafor si dupa-aia vin sa ne vedem" 

Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
daraban spune:
ciao fetelor
Ralnied ne stresam reciproc adica asa:
-delia scoate toate din sertare,intoarce casa cu fundu in sus
,iar
-eu nu o las sa faca prostii
Si in concluzie,ne stresam reciproc ![]()
Gio din Oradea suntem.
Voi pune si niste poze,numa sa am timp mai mult intr-o zi.
dana si
delia (11.03.2007)
Giova spune:
kITZY ESTI TARE. ASA TREBUIA sa-i zic. nu cred ca ma asculta el, dar merita sa incerc
.
Dana acum am vazut ca e trecuta si Oaradea, pe langa Brescia.
asteptam pozele.
ati venit de-afara?
pana eu am spalat vasele, marco a intors camera lui cu fundu-n sus
. a aruncat tastatura si mouse-ul, de abia le-am scos de dupa birou.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
kitzy spune:
Gio tot am zis ca astept sa creasca Diana, dar cand citesc cate iti face Marco, ma mai gandesc inca o data oare chiar vreau sa creasca? ![]()
Copii mari, probleme mari, nu?
Ca tot vb de parul tau ca nu erai aranjata, eu am apucat sa ma spal in dimineata aia pe cap, sa-l usuc si eroina de mine am vrut sa-mi fac si unghiile pana venea sotul de la servici, asa printre contractii ![]()
![]()
Am apucat doar sa le tai, ca m-a luat pe sus si-am plecat la spital. Iti dai seama ca el cred ca era mai nerabdator ca mine sa o vada pe fata ![]()
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)