ODISEEA SLABITULUI
Raspunsuri - Pagina 6
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ioana55
Scuze dar aseara a varsat asta mica si n-am putut sa mai stau.
Imi pare rau sa aud. Sper ca e bine acum
Nora
Oana_G spune:
Nora, si eu vreau sa fiu trecuta pe listuta. Intr-o zi 2 iti dau datele. Am sa merg si eu pe regim disociat (un fel de dieta everly hills). Astept sa-mi trimita o prietena meniul, si ….
Insa, mai am nevoie de citeva sfaturi utile sau ponturi. Nu am inteles f bine cind e mai bine sa incep. Dimineata, la prinz … Asa ca, as indrazni sa cer un mail mai complet (daca se poate si nu deranjez). Astept pe oana_0010@yahoo.com. Multumesc.
Oana si Andra (21.10.2005)
aidaciolac spune:
Ok , deci s-a inceput ceva de anda AICI si va asteptam sa va exprimati si voi parerea
O zi buna!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by oanab125
Buna dimineata, fetelor!Vad ca aveti spor la scris, sa dea Dumnezeu sa fie asa si la slabit. In prezent si eu tin cont de regimul disociat. Dar daca, dupa prima nastere am slabit 8 kg imediat mancand disociat, acum, aproape degeaba. Mananc oricum disociat, ca e sanatos. Asa ca, ceai verde + regim disociat, sper sa ajung la greutatea normala.
Nora, vreau si eu pe lista:
Oana-1,70;63 kg....target 61 kg; 32 ani
Matei si Ilinca
Si eu la fel
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by tatiana83
Neatza fetelor!
Ioana, e bine micuta ta? am vazut ca a vomitat...
Am vazut listutza dimineata si am zis sa ma si apuc de ea ..de completat adik..
1. Nora- 1,62m; 70kg.....target:65kg; 42 ani; deadline:1 iulie
2. Ioana- 1,63m; 61kg....target:55kg; 29 ani; deadline:
3. Oana- 1,70m; 63kg.....target:61kg; 32 ani; deadline:
4. Lilina- 1,71m; 63kg....target:58kg; 30 ani; deadline:1 iulie
5. Tatiana- 1,68; 60kg....target:57kg; 24 ani; deadline: we 7-8 iunie
6. Elena-
7. Bretonica-
8.
9.
completand listuta parca am avut un sentiment de deja-vu...parca am mai facut asta...undeva...
am pus si deadline pt cine a specificat;Ioana, Oana daca vreti sa va stabiliti si voi un termen limita pt atingerea greutatii dorite...nu de alta dar sa ne putem incuraja...
Lilina, e bun kit-ul de slabire, macar pt eliminarea toxinelor...ca actioneaza ca un diuretic asa, cel putin eu asa am patit...
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg
Tatianaaaaa, mie nu-mi place cum suna deadline...nu vrei sa gasim alt cuvint? Sau mai bine nu mai punem, ramina asa: target-65 kg pina la 1.07, de ex....cum vrei si tu. Eu mi-am spus doar parerea
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mahu_elena
pt listuta,da?
eu oricum disociat nu pot tine...atunci cand nu am voie atunci poftesc la toate!!!!!!!!
elena...mama de George Sebastian...un ingeras!
http://picasaweb.google.com/georgesebastianm
www.youtube.com/mahuelena
Elena, intotdeauna exista si alte solutii
Nora
octopusu spune:
BINE V-AM GASIT, FETELOR! O SA VA URMARESC SI O SA RETIN, CE ESTE DE RETINUT DIN DIFERITELE FORME DE A SLABII EU MAI AM CEVA TIMP PANA O SA MA ALATUR VOUA (DE FAPT, AS VREA VOI SA NU MAI FITI CELE CARE VOR SA SLABEASCA, SA FITI PREZENTE DOAR CA SFATUITOARE, CACI BANUIESC CA PANA ATUNCI NU MAI AVETI CE SA SLABITI) SPOR LA SLABIT
tatiana83 spune:
Nora, suna prea ?Putem completa cum ai exemplificat tu "target-65 kg pina la 1.07", mie mi se pare ok.
Acum fug afara cu Luca, pana nu incepe vreo ploaie
Cand vin modific listuta!
pupici
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
...dupa o saptamana....
29.04............62,4 kg
..dupa inca o saptamana
06.05............60,6 kg