Picioruse inegale sau mers defectuos??!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Si eu il recomand pe doctorul Cristea, care mi-a vazut fata imediat ce a iesit din maternitate si problema s-a rezolvat..noi n-am fost la spital ca bebe era mic, ci la clinica Rombus Medical,unde da consultatii..Este pe la Televiziune.. e mai convenabil ca mergi cu programare si nu pierzi timp..cind mergeam noi era in jur de 15$ consultatia, nu mai stiu daca include in ecografia..
Numai bine, Jackie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

quote:
Originally posted by Jackie

Si eu il recomand pe doctorul Cristea, care mi-a vazut fata imediat ce a iesit din maternitate si problema s-a rezolvat..noi n-am fost la spital ca bebe era mic, ci la clinica Rombus Medical,unde da consultatii..Este pe la Televiziune.. e mai convenabil ca mergi cu programare si nu pierzi timp..cind mergeam noi era in jur de 15$ consultatia, nu mai stiu daca include in ecografia..
Numai bine, Jackie

nu, nu include si echo, 15 $ e consultatia si alti 15 ecografia. si clinica nu mai e pe la Televiziune, ci pe langa biserica Sf. Gheorghe. noi am fst si la dr. Cristea (care nu e pediatru) si la dr. Jianu si ti-l recomand cu caldura pe cel din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Draga Ela incerca sa gasesti un doctor bun care sa vad daca e vorba despre vreo luxatie congenitala de sold poate din timpul nastereii. Cum ai nascut, prin operatie de cezariana sau nastere naturala? In primele luni aproape ca nici nu se observa aceasta luxatie, totusi medicul are ultimul cuvant in acest caz.

Va doresc ca problema sa se rezolve repede si bine in folosul bebelusului.

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Va scriu sa va anunt ca Ilinca e bine, miercuri vom mai ajunge oricum la un consult!
Intre timp aproape nu se mai sesizeaza insa si pitica mea isi exerseaza "mersul" toata ziua pe marginea patului, mesei - ce mai prinde ea!

Va multumesc inca o data si scuze pentru tonul alarmat din mesajele anterioare! La bb 2 o sa stiu!

Numai bine la bebici, mamici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Ela, ma bucur sa aud ca totul e bine. Am citit mesajul tau mai demult dar nu prea m-am priceput ce sa-ti raspund asa ca am stat pe post de observator. Sa fiti sanatoase si sa ajungeti cu bine acasuca! pa.pa.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Eu zic sa investighezi cat mai profund. verisoara mea a avut o asemena problema, toti ziceau ca e normal, dar cand a facut copilul 2 ani si tot nu mergea singura, in sfarsit s-a desteptat un dr. din pacate a fost cam tarziu, acum are 18 ani si inca mai are un mic handicap la picior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ela,ma bucur sa aud ca te-ai mai linistit dar oricum e bine sa-i mai faci o ecografie de sold Ilincai si un control profesionist la ortoped.

Asigurarea privata are acoperire si in Romania(noi avem la Huk Coburg)si modalitatea pare simpla:faci consultatia si o platesti,trimiti chitanta la asigurare si ti-o deconteaza.Noi nu am avut nevoie doar am intrebat cum stau treburile,inainte de plecarea din aprilie.
Posibil ca in Ro e mai bine sa te descurci cu plata la fata locului fara chitante si trebi oficiale,dupa cum iti zicea Vilma...

Sanatate maxima!

Alina

Mergi la inceput