spitale...din nou
Raspunsuri - Pagina 14
jenn spune:
Doamne cita dreptate ai!Dar revenind la discutia de mai inainte,cita lume isi permite sa plateasca un control anual?Privat ma refer ca la Policlinica....ori intra 3 insi cind tu esti pe masa,ori altceva.Si asa zisa gratuitate a gravidelor,aiurea!Toti medicii te cheama la cabinetul lor ca au echo,etc.Sistemul e bolnav rau,cu prognostic rezervat!Eunice cred ca baiatul tau e bine acum,mi-a ramas gindul la copilul acelei femei sarmane...
mexxa spune:
Pot sa incep si eu...
Nici nu stiu de unde va zic...pupiul meu in ultimele 8 luni a avut 4 interventii chirurgicale si acum ne pregatim de inca una.
Toate astea la numa 1 an si 9 luni....
Va intrebati de ce....din cauza unor idioti de medici si infirmiere care nu stiu sa sterilizele aparatura si ustensilele din salile de operatii.
Exact asta ma intreb si eu..."spital...din nou".
Sebi a luat un microb cand i sa facut o punctie timpanica care nici macar nu trebuia facuta si de adolo a luat un microb, care s-au dezvoltat si au dus la otomastoidita....cu multa infectie.
urechea stanga e ok acum...dar dupa atatea luni am aflat ca fost afectata si urechea dreapta....
nici nu am cuvinte...sa ma mai zic ca la fiecare control e ca la scoala..ma pune sa zic istoricul.
Si stiti ce e mai culmea...e o sngura clinica in Moldova care opereaza asa ceva. daca e un spital cu aparatura nu e medicu, sau invers.
si acum cateva intrebari..
* de ce a trebuit sa merg eu sa caut anestezist pediatru cand asta o puteau face si ei?
* de ce pana sa gasesc o relatie sa ajung la faimosul anestezist ma amanat cu operatia cu luna...si cand sa intervenit pt noi in 2 zile era totul aranjat?
* este posibil sa mi se spuna in fata pretul operatie...nu va zic pretul sa nu vi se faca rau
* cum pot fi medicii atat de reci cand in joc e viata unui copil de nici 2 ani....
Ceea ce se intampla in sistemul sanitar romanesc lasa mult de dorit!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Gabi_K spune:
mexxa, eunice... n-am cuvinte:(
Dupa 3 saptamani de la externare, pot spune ca ne-am revenit aproape de tot. Fata a avut o regresie psihica, mai lucram la acest capitol. A devenit agresiva, artagoasa- asa era si in timpul divortului, in urma cu 2 ani. Se pare ca acest comportament ii apare cand traieste in mediu de stres. In rest e bine acum.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi