Nou stil de viatza (207)
Raspunsuri - Pagina 4

nastad spune:
quote:
Originally posted by hcclara
salute fetelor, nu mai rezist cu copii astia cat sunt de rai, de azi dimineata tip intr-una la ei! la cumparaturi cu ei a fost teroare!
Te inteleg perfect.
Ai mei se bat mereu, nu stiu cat mai suport....imi vine , cateodata, sa-i las in casa si sa plec in lume.Nu mai spun de fitze la imbracat si mancat.

Doina,

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

tlaura spune:
'Neata fetelor!
Eu sunt moarta!!! sau daca nu am murit inca, am sa o fac in curand!!! Nu mai pot; in loc sa-mi treaca raceala, in fiecare zi ma trezesc cu un nou simptom: am inceput doar cu o raguseala urmata de 3 zile in care am vorbit ca lupu', dupa care a inceput tusea (din ce in ce mai urata, bineinteles), iar azi noapte mi s-a infundat si nasul de era sa ma sufoc!
Parca niciodata nu am patit-o asa de rau!
A luat-o si sotul intr-o forma mai usoara, sper sa nu o ia si Andrei!
Hopes, sa-ti fie de bine restaurantul!
Mephala, cum e cu ceaiul din cojile de ceapa? Zici ca sunt bune de ceva? as inghiti orice, numai sa-mi treaca odata! Multa sanatate! te simti mai bine azi?
Criscosty, multumesc!
Justasmallkiss,multumesc pentru remedii, dar culmea gatul nu ma doare atat de tare; e ultimul lucru care ma deranjeaza! Doamne fereste sa inceapa sa ma doara si gatul!
Gusta, de ce nu reusesti sa te odihnesti! Stiu ce nasol e sa fi asa obosit! Incearca sa te relaxezi in cada cu spuma, inainte de culare! Dupa care o sa ai un somn de copil! La mine merge!
Eftimie C, tu cum te mai simti? Multa sanatate!
Fetelor, va pup pe toate si va imbratisez cu drag!!

hcclara spune:
'Neata!
O zi fericita si de la mine pt mamicile unde se sarbatoreste azi ziua mamei!
nastad, imi pare rau pt bunicul tau, condoleante! ma gandesc la Dorulet cand e programat pt operatie?
Sabina, am vazut pozele, sunt tare dulci amandoi! bb Gheo a inceput deja sa umble?
Anda, hai ca cred ca te-am ametit cu tiramisu...am gasit indulcitor aseara la real, asa ca maine dimineata il fac!
Zuzi, scuipatii am scris eu asa ...dar sigur ca scuipa copii peste tot in fata blocului, iar caruselul e plin de pete, acum sau or fi varsat su pe el, sau au scuipat...insa ploaia n-a venit, e un timp super!
Laura da, ceaiul de ceapa e bun la tuse, daca il poti inghiti! multa sanatate!
Carmen sa folositi sanatosi noua achizitie si sa ne arati cat mai multe poze!
Eu astept sa se trezeasca Marc si barbatu-meu si plecam la soacra-mea ca azi fiind ziua mamei, vizita e regula, asa ca mancam dejunul la ei, si apoi vrem la strand, insa Marc a cam tusit, trebuie sa vad cand se trezeste cum e! Saptamana viitoare are vacanta, bine macar ca maine e liber si e si barbatu-meu acasa!
va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

tlaura spune:
quote:
'Neata!
Laura da, ceaiul de ceapa e bun la tuse, daca il poti inghiti! multa sanatate!
Claudia
Pai zi cum se face? Din toata ceapa sau doar din coji?

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Carmen, sa-mi zici ce camera ti-ai luat si poate-ti dau niste tips de folosire:)
uite www.dpreview.com/reviews/panasonicfz8/" target="_blank">aici
_
Carmen, cu

mephala30 spune:
Buna dimineatza.
Nastad, condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!
Imi pare rau pentru Doruletz, va dorim sa treceti cu bine peste...
Claudia, o zi frumoasa iti doresc.
Tzuni, vezi ca te-am visat asta noapte, eram bune prietene, nedespartite, :)))
Laura, io am facut ceaiul din coji de ceapa si o foitza de ceapa. Am lasat sa fiarba 5 minute, apoi l-am baut cu miere si lamaie. Doua cani pe zi.
De asta ziceam ca-s sanatoasa, in afara de tusea asta care ma omoara, n-am nimic. Si e o tuse plina, nu seaca.
revin
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

nastad spune:
quote:
'Neata!
nastad, imi pare rau pt bunicul tau, condoleante! ma gandesc la Doruletcand e programat pt operatie?
Multumesc!
Deocamdata nu l-am programat pentru operatie, asteptam sa-i treaca raceala.
Oricum trebuie sa-l operam cat mai repede, cum raceste face otita supurativa si nu e bine.
Doina,

nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
[Nastad, condoleante si Dumnezeu sa-l ierte!
Imi pare rau pentru Doruletz, va dorim sa treceti cu bine peste...

Doina,

carina spune:
Neata gagici,
Acum imi beau si eu cafeaua. Azi ii avem in vizita pe fini sa o sarbatorim pe cea mica. Vin ei la noi ca noi avem curte sa putem face gratare si afara vremea e super.
Claudia: bafta multa. Scrie-mi pe mess daca ai vreo intrebare.
Carmen: sa o stapanesti sanatoasa.
Zuzi: o zi minunata sa ai azi
Doina: o sa iasa soarele si la voi, o sa vezi.
Meniul de ieri:
3 muffins (facute cu fulgi de ovaz si cantalup) cu iaurt Activia
ciorbita de miel (fara carne)
o mini pizza
In rest, am mai rontait capsuni, cateva felii de mar si am tot lins lingurile la tortul finutei (o minunatie - e pe baza de Baileys de ciocolata).
Va salut pe toate si va urez o zi minunata ca nu stiu daca mai ntru azi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

carina spune:
Uitasem sa va dau un link: http://www.diet-blog.com/archives/2007/04/26/what_do_300_calorie_meals_look_like.php
Sunt meniuri de aprox 300 de cal.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai