Nou stil de viatza (207)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hai, trezirea !!!!!

Ce e cu lenea asta la voi?

eu sunt deja la munca, am filmari pana la 16 dupa care ...cu Meri!

Gabrielama ne intovarasim la concurs? Promit sa nu te fac de ras!

Delidana, ai promis poze cu seminte in rahat!

Mephala, gratareala placuta!

Zuzilici, mai ai cu aranjatul casei?

Gusta, te pup si sa ai o zi fara incidente!

va imbratisez pe toate! Fug ca ma asteapta masina de buftea...[

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata! io's treaza TzuniCred ca sufar sau incep sa sufar de insomnie; sunt zile in care ma trezesc la 5 dimineata. Azi m-am trezit la 7 dar azi noapte nu am dormit de la 2 la 4 ! ma omoara tusea asta! nu mai am chef de nimic, de 2 luni sunt bolnava intr-una.
Dar voua va doresc o zi mai buna decat a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si eu sunt treaza, neatza, beau ceaiul verde si la drum!

Laura, si pe mine ma chinuie o tuse urata, ma doare pieptul si nu mai pot. De-o saptamana si ceva...ne-am obisnuit una cu cealalta, , mi-am facut ceaiuri din coji de ceapa, parca e mai binisor.
Sanatate!

Delia, Tzuni, multumesc.

sa aveti o zi frumoasa!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Si eu m-am trezit si imi beau cafeaua cu voi. Afara vad ac tot urat este, sper ca macar sa nu ploua sa putem iesi afara.

Tzuni o zi usoara.
Carmen, Laura sanatate, tusea asta este tare pacatoasa, o stiu pe pielea mea.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.Si eu la cafea,mi-e capul greu ca o cärämidä si ma doare pt ca am dormit mai mult decat dorm de obicei,dar beau cafeaua si imi trece repede.N-am apucat sa citesc nimic din urma pt ca iar am avut o saptamana infernala.Ieri stateam de vorba cu o cunostinta in fatza unui magazin si ce vad...una dintre colegele care cica e bolnava se plimba de n-avea treaba cu bicicleta si eu bag ore suplimentare la greu pt "cretina".Nu ma lasa sufletul sa fiu asa rea pt ca daca as suna la casa de asigurari medicale mai mult ca sigur si-ar pierde dreptul de munca.
Acum pregatesc pitica sa vina bunicii dupa ea si ma bag in priza,vreau sa spal toate perdelele si geamurile,mai ales ca pe pervazul geamului din dormitor mi-a "vomat" dragul de vecin de deasupra. Azi sau maine incerc sa citesc din urma si va scriu cateva cuvintzele.
Sanatate multa doresc bolnavioarelor Carmen si Laura.

Uite un remediu naturist,daca vreti sa incercati,"din farmacia bunicii":Daca va doare gatul,amestecati o cana de apa fierbinte cu o lingura de miere si zeama de la o lamaie mare.Beti aceasta licoare cu inghitzituri mici si incercati sa faceti o "pauza vocala" de aprox. 2 ore.(P.S:cam imposibil cu piticii pe langa voi)

Un alt leac este cel preparat dintr-o cana de lapte cald,o lingura de miere,un vârf de cutit de unt si daca suportati si un adaos de galbenus crud.

V-am pupat pe toate dulce dulceeeeeee,va doresc un weekend placut si incerc sa revin azi sau maine.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

neatza .

Eu am o cana dubla de cafea si nici nu imi pot tine ochi deschisi.Bine ca la tv e programul favorit al copilului ca altfel cred ca plecam in lume daca maraia.

Ma duc sa vad ce ati mai scris.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit.

Degetele sunt mai bine si sper ca azi sa treaca ca sa ma pot incalta cu papuci normali.

Cuscra sper sa aveti parte de vreme frumoasa ca sa faceti o plimbare ca aici o sa fie din nou 26 de grade

Claudia de spalat am si de calcat dar la ultima parte zic pas ca vreau sa stau azi un pic mai mult cu Mara.

Tzuni spor la munca.

Carmen drum bun.

Ioana eu zic ca se merita sa ii zici ei personal ceva.Spor si tie la munca eu ieri am spalat niste covoare si azi am numai de dat cu aspiratorul in living.

Laura eu sufar de oboseala acuma ,numai pot trebuie sa caut ceva sa iau ca vad ca nici cafeaua nu are efect pur si simplu dorm pe mine.

Mai sunt in zona ca acusi imi caut de treaba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Citit tot din urma.
Scuzati absenta de ieri, dar am fost la spital si am reusit sa ma strecor sa-mi vad finutul si declar public Ce micut si dulce este!Si eu ma asteptam sa vad un copil mare la cele 4,3kg
Aseara am profitat sa stau mai mult in pat, din cauza raului meu inexplicabil si am urmarit cateva episoade din seria 2 la "Roma".
Criscosty sincer, eu vroiam sa sar peste concursul asta, pentru ca nu reusesc sa ma mobilizez si apoi nici daca as slabi enorm si as castiga, titulatura de "miss bikini" e departe de mine .Sa-i dam bataie!
Carmen merci ca m-ai trecut pe lista.Incerc sa fiu o partenera constiincioasa si sa n-o dezamagesc pe colega mea.
Sa ai timp frumos la gratar!
Sabina m-am delectat cu pozele tale Sunt tare frumosi strumphy tai.
Laura multa sanatate Sa dea Domnul sa ne simtim si noi mai bine, curand.
Tzuni multumim pentru inviorare,.Pe la 9,30 a ajuns si la Piatra Neamt.Sa ai o zi linistita la munca.
Gusta spuneai ca ai de calcat?Iesi afara pe terasa gradinii s-o faci.Ar fi tare relaxant si cred ca ai putea sta si cu ochii pe Mara in timp ce se joaca!
Noi diseara avem o nunta si nu stiu inca daca mergem...chiar n-am chef
Frumoasa editia de aseara la "Dansez pentru tine".Si perechea aia care a dansat rumba (Adriela si cu partenerul lui Andra, parca) m-a impresionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Ieri nu am intrat deloc, ma incearca o raceala( durere in gat, un pic nasul, frisoane si toate cele) Am bagat rapid 2 fervexuri la servici, niste faringosept cu lamaie, iar seara am baut 2 ceaiuri Hapciu. Azi m-am trezit mai bine, dar tot ma haraie pe gat. Sper sa raman la acest stadiu, ca altfel carantina scrie pe mine: nu o sa pot sa merg sa-l ved pe "bebita" cel mic.

Ieri am mancat cam asa:
- rondele de orez expandat (6)
- un mar
- o supa calda Vihon vegetala
- cateva patratele de ciocolata amaruie (de la o colega-iar nu am putut refuza sau...)
- acasa am mancat un castronel de ciorba de fasole goala si niste covrigei uscati (tocmai buni pentru gatul meu)

Azi nu stiu ce voi manca, intru pe seara sa va zic. De concurs nu stiu, pana luni ma hotarasc.

Acum va las ca trebuie sa plec la sora-mea (azi avem program de cosmeticareala (manichiura, pedichiura, epilare)

Revin pe seara

O zi frumoasa va urez tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, intru asa rar si voi aveti asa viteza la scris ca nu tin pasul cu voi! Invat si stau cat pot cu puii, ne pregatim ptr ziua lor si ptr intoarcerea la lucru...

Am reusit sa mai citesc pe sarite... Am vazut pozele Sabinei, f f frumoase! Carmen distractie placuta la Roman!

Succes fetelor la noul concurs... Am pus si eu pe mine vreo 2-3 kg, dar nu ma agit, mai mult ca sigur or sa se dea jos singure cand voi fi aleargata la lucru... Macar sa am de unde da jos!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput