Nou stil de viatza (207)
Raspunsuri - Pagina 19

Tzuni spune:
Gusta, ziceam ca pt tine SI nr de mobil, Si nr de pantofi! Poze cu noua freza?
Mephala, ma trezesc dimineata destul de devreme - la 6.45 suna ceasul, pe la 7.30 ma ridic din pat. Meri doarme pana pe la 9 - 9.30...
Dordia, sanatate puiului! Si eu vreau poze cu tine!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

gusta spune:
Tzuni fara poze ca nu vreau sa va sperii.
Sincer tare iritanta e reclama la pampers.
Marilena si Mara Augusta

justasmallkiss spune:
Neatza si "multzam" de cafea.Va trimit cate un pupic dulce la fiecare in parte.Cum va merge cu slabitul? Eu m-am mai "subtiat" putin,azi dimineatza aveam 53,6 kg.Probabil as fi avut mai putin dar ieri am mancat numai bombe calorice,adica:micul dejun a constat intr-o bucataaa mareee de prajitura(pandispan insiropat umplut cu crema de la dobos),struguri,apoi pranzul o bucata de placinta cu branza de vaci si mac,iar struguri,gustare tot o bucata mare de prajitura si cu burta plina,seara uitandu-ma la tv i-am vazut pe unii care mancau cartofi prajiti si bineinteles mi s-a facut pofta si am mancat o portie de cartofi pai cu mujdei.
Cine a urlat dupa aia...
...nu mai e stomacelul meu obisnuit sa primeasca mancarica facuta in ulei sau grasimi... si de la usturoi tot timpul mi se face rau,dar imi place asa ca imi fac pofta cateodata.Si cand ma gandesc cum mancam eu orice cand eram acasa in Ro si n-aveam nici o treaba...cartofi taiati in patru, prajiti in untura de la carne
acum daca mananc toba de casa,carnat de casa...slaninutza afumata a bunicii cu rosii de gradina
ma fac prietena cu toaleta si asa o iubesc pana imi "vars" si sufletul din mine.
Astept acum tehnicianul sa-mi schimbe internetul(prize,cabluri),pt cel pe care il avem acum platim o gramada pt o "viteza" pe care nu o avem nici macar la jumatate din cat scrie in contract,plus ca imi cade netul non stop...sper ca firma ce am ales-o acum sa fie mai serioasa.Oricum nu reusesc eu sa intru prea des dar daca vedeti ca nu apar sa nu ma dati disparuta pt ca nu stiu cat dureaza pana ne activeaza netul.
V-am tzucat si daca nu apare,mai revin.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Delidana spune:
'Neata,
Carmen, am inteles.
Vad ca deja sintem pe lista de concurs, asa ca, Olo, te-ai pricopsit cu mine.
Tzuni, ai un mesaj pe mobil. Astept raspuns.
Ioana, fata harnica.
Eu as vrea sa scap de 3 kg pe durata concursului, nu de alta dar am o pereche de blugi care imi plac foarte mult si nu stau bine pe mine decit cind am 66 kg. Acum nu ma pot incheia la ei.
Va pup, ma duc la piata sa-mi fac aprovizionarea cu vegetale si cereale.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Tzuni, acum inteleg de ce nu mi-ai raspuns la SMS (vorba cantecului...); ti-am trimis si eu unul zilele trecute si nimic...
Multumesc de intrebare, ma simt mai bine; mai am ceva sinuzita, dar sunt mult mai bine.
Zuzilici, multumesc de incurajari! Sper ca Mara sa fie, dupa atata antrenament cu copiii mai mari, castigatoare la categoria ei de varsta. Ca are o competitivitate in ea....
Meniul datorat:
Ieri/C: n-am reusit sa sar peste cina dupa ce am ajuns acasa de la coafor, caci imi era ingrozitor de foame... asa ca am mancat 1/2 pulpa de pui la cuptor cu 2 rosii si un patratel de branza si o bucatica de cioco neagra.
Si n-am facut nici sport aseara, caci n-am vrut sa-mi stric parul proaspat coafat...
Azi dimineata: ca ieri - un sandwhich + 1 cappucino
Ca prezentare generala a ceea ce mananc, ma mentin in limite decente; nu am mai facut insa nici sport in ultimele zile si nici la electrostimulare nu am ajuns si nici nu mai ajung pana saptamana viitoare.
In rest, treaba ... ca de obicei... multa.
Doamnelor, am nevoie de suport psihic, caci Mara este azi in excursie. E in Bucuresti, dar e in excursie, ceea ce imi cauzeaza palpitatii si stres nebun. Suntem parinti closca rau de tot si amandoi turbam pana se intoarce copilul din excursie... asa ca va rog, am nevoie de sustinere....
Doamne dragute, sambata dimineata noi plecam, pentru 4 zile, la Disneyland la Paris. Acasa, asa cum va imaginati, este un entuziasm nebun ca mergem sa-si cunoasca direct toti prietenutii... promit sa mai intru pana sambata dimineata si, mai ales, promit ca acolo sa nu mananc prea multe prostii!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

carina spune:
Salutare,
Ioana: si la mine e la fel. Nu mai pot manca volum mare de mancare o data sau chestii grele ca ma simt rau.
Carmen: mersi de cafea. Cand te intorci la munca?
Zuzi: de citit citesc dar de multe ori doar de atat am timp. Te felicit ca esti consecventa cu scrisul meniului.
Marilena: hai mai baga o poza.
Tzuni buna dimineata si tie.
Tumpi: eu te mai strig poate raspunzi
Claudia: ce faci? Unde esti?
CarmenE: ai fugit in lume?
Am mai postat o reteta pe blog: http://andaoana.blogspot.com/2008/05/muffins-cu-capsuni.html (cam 60 de cal/ bucata)
Meniul de azi:
2 muffins cu capsuni, un piscot si o jumate de piersica - 190 cal
Pui cu soia si morcovi si orez (doar o lingura de orez ca altfel ma constip) - 220 cal
"prajitura" cu ton si sos de rosii cu busuioc
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Delidana spune:
Gabrielama, e doar o zi, va trece repede, mai ales daca ai multa treaba. Distractie placuta la Paris!
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

gusta spune:
Gabriela hai ca o zi trece repede.Cine vorbeste ca cat timp e la gradi copilul ma intreb daca ii este bine .Si distractie placuta la Disneyland.
Delia si eu am niste pantaloni care stau super la 57 ar merge si un 56 asa ca gata pe mine scrie la cura.
Anda ma mai gandesc cu poza.
Sincer nu vreau sa va creez palpitati cu poza ca acuma sunt si grasa si tunsa si eu nu am aparat care sa ma faca slaba
.Diseara fac o poza dar sa vina partenerul de camera
.
Marilena si Mara Augusta

Sabina spune:
Tzuni, eu ce nr am, ala nou sau ala vechi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Si Dany este racit, de aseara tot stranuta, s-a foit toata noaptea si dimineata avea nasul infundat. Maine pleaca la tara cu mama, sper sa fie bine.
Gabi stiu cum este...Dany a fost la circ cu gradinita si am stat ca pe ace toata ziua. Daca te iei cu munca poate nu te mai gandesti asa de mult.
Cuscra sa-ti fie de bine tunsoarea si ma bucur ca esti mai bine, mai optimista. Poze nu am facut inca, cand am sa fac pun si aici.
Dordia sanatate lui Stefan, sa fie numai atat...si eu ma rog ca si la Dany sa fie numai mucisori.
Delia succes la concurs.
Carmen E ce este cu tine? Nu se simte bine Edi? Sper sa nu fie asta.
Tzuni, Anda, Ioana si o zi cat mai buna.
Crys si Dany