Nou stil de viatza (207)
Raspunsuri - Pagina 14

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Zuzilici n-am plecat in parc pentru ca Edi mi-a facut febra 40 si am tremurat langa el pana si-a facut medicamentul efect.Apoi a transpirat bine si mi-a cerut gogosiSa traiti, am executat comanda imediat!
POZE
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)[/purple]
O da, am uitat ca ti-era puiul bolnav de dimineatza cu 37.7. Sper ca tu nu te-ai atins de gogosi, da?
Cat despre

Hai bafta si nu te culca pe-o ureche.

ZIETGEIST
Zuzilici

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
Zuzi cand vad si eu ce frumos lucreaza Dany la gradi nu-mi vine sa cred. Pe mine m-a impresionat ce frumos au facut o felicitare de Paste si cum au vopsit ouale. Ma mir pe zi ce trece cate progrese face si cate stie, dar asta este generatia de acum..precoce. Succes la concurs si tie
Crys si Dany
Precoce putin zis. Eu zic ca noua generatie e fosrmata din genii. Daca n-or sa stea copii nostri si-o sa lureze de-acasa si-or sa faca bani mai multi decat facem noi sa vezi tu. Nu stiu de ce dar am impresia c-o sa ne-o inainte rau de tot noua generatie.

Hei ceva poze cu noile achizitii?
ZIETGEIST
Zuzilici

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cris, da, e cel mai lung concurs, o luna jumate, special, sa ne mobilizam si sa scapam o data pentru totdeauna,, de surplusul dizgratios.
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
Of sa te-auda D-zeu. Eu poate cu plastic surgery sa scap de tot surplusul.

Ce-ti mai fac baietii? Ne-ai promis ca scrii mai mult.

ZIETGEIST
Zuzilici

Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Delidana, hai ca incet-incet ma ajungi!La kile...
Mephala, incep concursul cu 72. Rushine! Imi intarzie si rushii si sunt ca un balon....Ma dor si sanii de mor.... Ooooof! Bine ca sunt vesela!
Anky, sa-ti traiasca Cris, sa fie fericit si norocos in viata!
De cateva zile insista un domn sa ma cunoasca. Am refuzat sa ma intalnesc cu el pt ca...sunt grasa.Lui i-amspus ca-s ocupata
Tzunimic si drag si scump si pisicos
Wow, nu credeam ca o sa ma ajungi tu pe mine din urma.

Lasa prostiile si intilneste-te cu domnul, banuiesc ca asa grasa cum esti

Zuzi, mda, bine zici....
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

violeta70 spune:
Zuzi , probabil am postat in acelasi timp. Uite un pupic pentru scuze
Tzuni , am omis sa spun ca Meri a ta este o splendoare, iar ea, cel putin, este gata pentru vacanta. Tu esti? In ce priveste Domnul, cum adica esti grasa? parca n-ai stii ca sunt barbati carora le plac femeile mai plinute. Iar acum nu se mai poarta " femeia snur...." (continuarea o spui tu).
Delia ce se intampla? nu mai faci sport din cauza facultatii? Ai mare grija.
EftimieC binenteles ca am sa fac galerie tie si celorlalte fete. Si merci pentru raspuns.
Carmen merci pentru raspuns, am sa incerc sa tin pasul cu voi, in ce priveste postarea meniurilor, dar ale mele nu sunt foarte variate, cum sunt ale voastre. Si merci pentru modificarea din lista.
Dordia , draga mea sora, felicitari. Pentru cum stiu eu ca mananci (mai ales cozonaci, pateuri, si alte dulciuri) esti o fericita ca ai slabit. Dar ai grija.... Te pup
Va las acum ca merg la somn.
Pupici

anky spune:
Zuzulici,hai ca ma tenteaza si pe mine plastic surgery .Acuma daca Demy Moore si-a facut de 500.000 de dolari operatii, de ce nu mi-as face si eu macar una...
Tzuni,e tare dulce Meri cu ochelari.Ea e o scumpa oricum.
Du-te si intilneste-te cu tipul,vorba Deliei,inseamna ca te place asa cum esti.Nu mai sta pe ginduri.
Carmen,sa stapinesti sanatoasa camera,sa faci cit mai multe pozici faine.
Eftimie,sanatate lui Edy.
Si eu am mincat azi aiurea,pizza,tiramisu,croissante,tort..
Chiar daca nu dau ore un timp trebuie sa fac sport cu colegele ca altfel o iau razna.
Anca,mami de doi nazdravani

CRISCOSTY spune:
Carmen super, o sa incerc sa scap de cat mai multe kg.
Zuzi ai dreptate..ma uit la dany cat este de descurcaret si ma gandesc ca eu si in liceu eram timida Poze am sa pun, dar deocamdata nu m-am imbracat cu noile achizitii...astept sa mai slabesc un pic
Crys si Dany

CRISCOSTY spune:
Tzuni au dreptate fetele...du-te la intalnire, sa nu-ti para rau mai tarziu.
Crys si Dany

Tzuni spune:
Mai, omul nu ma stie decat din povestile unui domn de la Playboy...da' cu ala am vorbit ultima data cand eram slaba. Asa ca poate domnul in cauza leshineaza cand ma vede puffy si fluffy
Tzuni mic si drag si scump si pisicos

CRISCOSTY spune:
Mai, eu zic sa incerci si daca lesineaza ii faci si tu respiratie buson la buson si asa il impresionezi Acum serios, esti o frumoasa, nu-ti mai fa griji de pomana.
Crys si Dany