Ma poate ajuta cineva din Spania

Ma poate ajuta cineva din Spania | Autor: george1

Link direct la acest mesaj

Nepotul meu a avut accident de masina in Spania.Acum dupa operatie nu se poate misca si acasa nu putem sa-l aducem deoarece acolo are asigurari.Mama lui pleaca luni din Cluj cu taromul si ajunge in Madrid la 16;25 terminalul 4S.Ea este tare ingrijorata cum o sa ajunga de la aeroport la trenul care pleaca spre CIUDAD REAL unde este destinatia finala.O idee,ajutor m-ar bucura tare mult.Daca cineva are timp si este prin apropiere sa o ajute promit nu ramin dator.Toate cele bune G.C.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mali spune:

george, T4 este un terminal foarte nou si mare, are statie de metrou si de autobuz. In momentul asta nu am timp sa-ti dau cateva link-uri dar promit sa revin intr-o ora.

Revin cu planul metroului http://www.metromadrid.es/acc_resources/pdfs/Plano_Metro_2008.pdf

Traseu e foarte simplu, direct din T4 ia linia 8 (roz) si coboara la capat (Nuevos Ministerios), de aici merge o statie pana la Cuatro Caminos (Linia 6 (gri)- Circular) schimba si ia linia 1 (albastru deschis - directie Valdecarros) pana la Atocha Renfe (atentie, nu la Atocha ci Atocha Renfe). Aici e deja la statia de tren.
Sanatate nepotului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns george1 spune:

I-ti multumesc Mali o sa facem cumva am incercat aseara sa-mi cumpar bilet la avion sa o astept eu dar sint foarte scumpe de la 1500$ cumva ne descurcam noi.Numai bine G.c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

george te rog da-mi detali,ca o sa mergem noi si o luam din aeropotr
si o sa oducem pana in gara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by geanina-nica

george te rog da-mi detali,ca o sa mergem noi si o luam din aeropotr
si o sa oducem pana in gara

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/

nu m-am putut abtine....!bravo!