Erica imi pare nespus de rau ptr suferinta ta.
Poate ar mai trebui sa spunem si faptul ca acest test se poate face si gratuit cu trimitere de la medicul de fam. Eu tocmai l-am facut gratuit acum cateva saptamani.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
Erica poate ca pare absurd, dar nu e imposibil...Copilul pe care il porti iti poate salva viata ! Mai ai timp sa te razgandesti.
Te imbratisez cat pot de tare chiar daca nu te cunosc. Dumnezeu sa te intareasca.
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)
mamica fericita!
Erica esti de admirat ca ai tras un semnal de alarma...pacat ca tu trebuie sa fii exemplu...Sper ca Domnul sa fie cu tine si sa treci peste aceasta drama mai usor
Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze
erica, poate citesti mesajul meu de pe PM sau acesta si imi raspunzi
poate nu e totul pierdut
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
cind m-am referit la "copil nenascut",am vrut sa spun ca mi s-a luat sansa de a avea un copil...nu sunt insarcinata..n-as fi ezitat nici o clipa sa pun bebele pe primul loc...liliana sunt in stadiul 1b carcinom in situ cu microinvazie...faza proliferativa...si nu este prezent hpv....h-p (ex histopatologic) a dat stadiul impreuna cu colposcopia...