Peste permis - copil 1 anisor
Dragele mele, care sunt tipurile de peste pe care le poate manca un copilas de aproximativ un anisor?
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Raspunsuri
roxanal spune:
ruxi, draga mea, eu cred ca orice peste, dar totusi nu peste afumat sau in saramura(decat daca-l desarezi tu)..dar somn(din cel nu prea mic sa nu aiba oase si nu prea mare sa nu fie gras) si orice ii dai, trebuie foarte bine ales, mie imi este mereu frica cand ii dau peste..succes
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
ruxi spune:
quote:
Originally posted by roxanal
ruxi, draga mea, eu cred ca orice peste, dar totusi nu peste afumat sau in saramura(decat daca-l desarezi tu)..dar somn(din cel nu prea mic sa nu aiba oase si nu prea mare sa nu fie gras) si orice ii dai, trebuie foarte bine ales, mie imi este mereu frica cand ii dau peste..succes
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
Salau sau macrou se poate? Dar ton sau sardina din conserva?
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
iubibubi spune:
eu nu i-as da peste din conserva... si cred ca pestele nu prea gras si cu carnea alba e mai bun (salaul, de ex.).
pupici
bubi spune:
pastrav, cod si... al treilea tip pe care mi l-a spus pediatra l-am uitat!
pofta buna!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Otilia spune:
Noi papam de la Bledina si Nestle urmatorii pesti: merlan, batog, moruna, sola, mihalt si somon acompaniate de legume, ciuperci cu orez, spanac, anghinare etc.
I-am dat si eu somon facut pentru noi in papiota curatat bine de oase si trecut prin robot.
Pestii in conserva se pot da numai dupa un an jumate.
Otilia&LaAdelita
bebi spune:
Eu i-am dat Catalinei ( 10 luni si 2 saptamani) numai salau proaspat. Am evitat pestele congelat.
Love is all around
ochinegri spune:
Cica peste proaspta de apa dulce, nu somn sau alt peste gras.
Noi ne ducem la pescuit, am "rezolvat-o" si pe asta ....
mirela.mustaciosu spune:
Salau, pastrav si inca doua feluri de peste a caror denumire n-o mai tin minte pentru ca n-am auzit de ele decat o singura data in viata. Si calcan mi s-a spus ca ar fi bun pt. bebei. Noi am inceput cu salau. In tot cazul peste cu carne alba si slab. Pot sa-ti spun ca din toate felurile, pastravul e cel mai gustos. Doar ca are cam multe oase.
Cat spune:
Si eu stiu ca pestele cu carnea alba este recomandat pt bebei. Noi am incercat cu file de calcan, salau, cod si alte soiuri de peste pe care nu stiu cum sa le traduc in romaneste. Oricum, cauta un peste slab si iti recomand sa iei file ca e mai sigur.
Catrinel
Otilia spune:
Si daca are carnea roz (somon), ce are?
Bledina si Nestle il folosesc cu succes!
Otilia&LaAdelita