*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***
Raspunsuri - Pagina 14
Viairo spune:
Neata! Au bagat ceva reduceri. Da click pe Femme.
Tous les t-shirts d'été jusqu'à -65%
Tous les pulls d'été jusqu'à -65%
Tous les accessoires jusqu'à -65%
Toutes les chaussures jusqu'à -65%
cric spune:
Neata! Cosul meu si-a revenit dar nici eu nu vad o reducere a preturilor. Am gasit cateva reduse...dar foarte putine fata de ce ma asteptam.
Elena.2006 spune:
Mi-a sosit comanda din 22.04
Am avut numai produse ieftine, nimic deosebit, dar bine ca a venit.
Asa ca sper sa primiti si voi fetelor.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze
miki68 spune:
Am dat o comanda cu rochia care era ieri 39,99 si azi e aproape 18 si doua pulovere ieftinaciuni ca sa nu fie numa rochia in pachet. Am bagat codul 71110 pt. ceas. De comanda mea din 24.04 ati auzit ceva? Poate la stirile de la ora 5 (o fi batut pe careva si o fi "arestata")?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
dearChris spune:
quote:
* Valoarea minima a comenzii este de 10 euro. Daca va riscati sa comandati sub 10 euro, comanda va va fi anulata.
Buna
Am uitat ca exista limita asta de 10 euro si am dat astazi prima mea comanda in valoare de 9,75 euro
Acuma ce sa-i fac? Sa astept, sa nu astept? S-o anulez? *pot?)
Cam cat timp dureaza pana imi zic daca-i buna sau nu?
Multumesc
felicia74 spune:
wow, am comandat si eu ceva "nimicuri reduse", chiar daca sunt falita
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
CE?CE? Puneti si voi cateva linkuri cu ce merita/vi se pare interesant poate ma inspir si eu, acum ca mi-a venit azi comanda din 20 (diseara pun linkuri si impresii, nu a ajuns sotul acasa cu coletul inca...), pot comanda linistita in continuare...
mirunajr spune:
Mai sa stiti ca au mai redus un pic unele produse....Am vazut doar asa azi in treacat...Ma oftic ca sint superincarcata la serviciu...si nu prea pot bantui pe site..MI-au redus si cateva produse pe care le aveam deja in cos..Niste maieuri de vara pentru fii-mea de la 13,09E/3 buc., acum sint 6,9E.
NU am eu timp, dar sint convinsa ca as mai umple un cos daca ma "documentez" mai bine, insa, de -abia va mai raspund aici din cand in cand...