*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***
Raspunsuri - Pagina 12
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by Lorenza
Super multumita de produse!
Miki,papucii aceia pe care i-am luat amandoua asta vara cred ca intr-adevar au o problema.Prima data cred ca ,am avut noroc,cei care i-am luat acum,pe rosu,au intr-adevar f. mare portiunea in care intra degetul mare.Taie in carne vie.Nu stiu cum o sa-i port.Pe rosu ai luat asta vara,ca cei albastri sunt relativ ok?
Nu, albastri am luat si eu. Stii tu ca baba la frumusete rabda, dar pe astia n-am putut nicicum sa-i suport. Ma sageata pana-n inima cand ma rod la deget.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Mda,asta e!Macar,de data asta,au costat numai 3 euro.
claujro spune:
In coletul asta nevenit inca din 20 am si eu 2 perechi.. si rosii si albastri. Ce teapa!
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
In coletul asta nevenit inca din 20 am si eu 2 perechi.. si rosii si albastri. Ce teapa!
Ei,lasa,ca nu se stie.Poate ai tai sunt buni,cum i-am nimerit si eu pe cei albastri de anul trecut.Adica,relativ buni,purtabili,fara sa ma roada.
miki68 spune:
Ganditi-va ca eu am dat aproape 12 euro pe ei! Asta a fost pt. mine prima teapa. A doua a fost cu gumarii aia cu pretentii de balerini (aia pe care nu-i vor neamurile de la tara ca-s urati), dar macar aia au fost vreo 3 euro.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
balerinii aia plastic+crosetat ii am si eu pe maro . Sunt de departe cel mai urat obiect achizitionat de pe LR.
Am aviz pt 20. Uf! Maine seara cand vine sotul cu coletul acasa va dau linkuri si impresii.
ioana_77 spune:
luat si eu colet din 21.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
tot aprilie 2008
nushulica spune:
salutare!
mi-am adus aminte ca am niste note d'avoir de alea ramase din ianuarie pentru produsele pe care nu le-au mai avut...cred ca ati avut si voi
cum le pot folosi???adik ma intereseaza daca le pot folosi pe toate o data adik sa platesc cu mai multe hartii de alea o singura comanda...ca ele in total is vreo 40 euroi dar sunt vreo 6 bucati de valori mici
sau trebe pt fiecare hartie de aia sa fac cate o comanda si sa platesc diferenta?
17+ DAVID
cric spune:
Buna seara tuturor! Am si eu o intrebare: am un cos cu produse reduse pe care vreau sa il validez acum. Problema este ca in cos imi arata produsele nereduse, desi daca intru pe fiecare in parte ele sunt reduse.
I s-a mai intamplat cuiva? ce sa fac? chiar vreau sa validez cosul
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by nushulica
salutare!
mi-am adus aminte ca am niste note d'avoir de alea ramase din ianuarie pentru produsele pe care nu le-au mai avut...cred ca ati avut si voi
cum le pot folosi???adik ma intereseaza daca le pot folosi pe toate o data adik sa platesc cu mai multe hartii de alea o singura comanda...ca ele in total is vreo 40 euroi dar sunt vreo 6 bucati de valori mici
sau trebe pt fiecare hartie de aia sa fac cate o comanda si sa platesc diferenta?
17+ DAVID
Poti sa le folosesti pe toate la o singura comanda.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by cric
Buna seara tuturor! Am si eu o intrebare: am un cos cu produse reduse pe care vreau sa il validez acum. Problema este ca in cos imi arata produsele nereduse, desi daca intru pe fiecare in parte ele sunt reduse.
I s-a mai intamplat cuiva? ce sa fac? chiar vreau sa validez cosul
Ai bagat vreun cod de reducere?