Nou stil de viatza (206)
Raspunsuri - Pagina 15

Eftimie C. spune:
Carmen, ma gandeam eu ca ai fost prima care ne-a salutata pe ziua de azi, ca de obicei.Eu sunt ametita rau si la propriu si la figurat si nu-mi explic de ce
Cat priveste lui Mamica dulce nu stiu cum o sa o tin si pe ea si pe matasori de coada, da' e musai sa-i tin pe toti ca am mare nevoie de mobilizare.
Va si incerc sa ma bag o ora in pat, poate-mi revin.

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Buna dimineatza!/ceai verde....
Zuzilici, uitasem sa-ti multumesc pentru incurajari,, faza e ca am constiinta adormita,
...
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
Pai s-o trezim soro

O zi frumoasa si implinita alaturi de mami tau iti doresc.

ZIETGEIST
Zuzilici

carina spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by carina
Zuzi: cat inseamna alune asortate? Si de ce nu, fructe asortate?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Sa tot fie vreo 2 pumni sa zic vrea 100 -150 gr? Nu stiu sa apreciez exact.
Multumesc ca ne-ai scos la raport si-o zi excelenta iti doresc.![]()
ZIETGEIST
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzi: tu stii cate calorii au nucile la 100 g? Mixed nuts au cam 600 cal/ 100g neprajite/ nesarate.
Daca ti-a placut scosul la raport de ieri, spune repejor ce papi azi?
Tocmai m-am uitat pe ceva statistici legate de inaltime si greutate la copii si am vazut ca a mea printesa e in centilul 15 si la inaltime si la greutate. Of, of mica mai e - a trecut de 5 ani jumate si abia are 107 cm si 16.5 kg.
Vreau sa vina weekendul!!!!!!

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
am facut:
- 30 min stepper
- 20 min bicicleta
- cate 5 serii de cate 20 de repetari ridicari cu ganterele pt brate
- 50 de abdomente (inca nu pot mai multe)
Tzunimic si drag si scump si pisicos

Felicitarile mele .

ZIETGEIST
Zuzilici

gusta spune:
Va mai salut odata ca nu stiu daca mai intru.
M-am luat cu un vecin ca spalam in fata casei si de ii murdaresc masina si din neatentie mi-am dat cu ceva peste 2 degete de la picioare sper sa nu le fi rupt ca am pus-o.Debea il astept pe omul din dotare sa discute cu vecinul ca daca nu o sa aiba deaface cu nebuna.
Anda uite ce am papat azi
D cafea cu lapte si 2 biscuiti 100 calori
P ceva dulce (nu dau nume) 150 calori
C o sa fie paste cu spanac ,costita ,ciuperci si ceva cascaval plus 1 portie tiramisu asa ca cred ca o sa fie in jur de 800 calori
imi mai las pe seara ceva rontaieli de 100 calori si gata.
Carmen si Carmen E facem un club a fetelor care isi pun poftele in cui.
Mai da tare ma dor degetele .
Gata ma duc la facut tiramisu dupa retate Andei si paste si de nervi am sa ii servesc la vecin niste muzica.
Marilena si Mara Augusta

Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Zuzi: tu stii cate calorii au nucile la 100 g? Mixed nuts au cam 600 cal/ 100g neprajite/ nesarate.
No f... way!

Acum tre' s-alerg o zi intreaga sa topesc macar jumatate din ce-am mancat ieri.

Azi mi-am inceput dimineatza ca si ieri.
MD - Croi8ssant + 1 cappuccino + 1 portocala
P- ?
C - Pepene
Am luat si alunele mixate dar nu ma mai ating de ele nici s ama bati.
Refferirot la ce-ai citit despre bebei zi-mi si mie Isabella unde se situeaza.
2 ani, 86 cm si 12 kg. Multumesc!

ZIETGEIST
Zuzilici

Zuzilici spune:
Buna dimineatza tuturor!
Marilena da de ce zici ca nu stii cand mai intri? Vrei sa pleci pe undeva sau nu prea ai chef de scris azi? Ce nastrusnicii mai face Mara? Imi pare rau de picior si sper s anu fie grav.
Tlaura te-ai pierdut in bazar? Hai spune-ne repede cu ce te-i innoit?
Mephala s anu mananci prea mult salam de biscuiti, ok? Ce program ai azi? Pleci pe undeva cu mama sau stai acasa ?
CarmenE sper sa-ti treaca repede starea dde rau pe care o ai. Eu zic totusi sa investighezi problema, daca nu trece intr-o zi, doua.
Anda cum a fost interviul? Faci angajari?
Mamicadulce vad ca ai o zi foaret incarcata si azi asa ca nu pot sa-ti urez decat mult succes sa le dovedesti pe toate.
Claudia cum se mai simt pitici?
Gabrielama succes in continuare. Esti o tipa foarte activa dar eu zau ca ramaneam fara glas daca vorbeam incontinuu atat de mult. Ce i-a facut printesa ta educatoare?
Delidana sunt de-acord cu expresia pe care ai postat-o doar in prima jumatate. Anorexicele clar sunt cu mult prea slabe.
Cum e te-ai apucat de invatat serios?
Revin,
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

mamica dulce spune:
Hallo iarasi...tot aici sunt...am venit de la gradi unde m-a pocnit rasu-plansu cand am auzit de boacanele lui fi-meu
El e asa genul smekeros si vulpoi si o cam face pe seful. In fine, dupa ce si-a patit-o la gradi de cateva ori ca a fost pus sa stea pe jos pe scaunul pedepsei..acu' cine susoteste pe la urechi si pune alti copii sa fure mingea de la fetite, sa le dea un sut in fund si el sta pe margine si da instructiuni M-a spart la faza asta, de unde acasa e un ingeras politicos si dragut...parca e alt copil acolo. Mai nou si-a descoperit forta musculara si cica mai trage si cate un sut in fund( de unde o fi scos-o Doamne???, o scatoalca, un picior...
In fine, la felul cum a povestit educatoarea am ras cu lacrimi, cam manzeste ce-i drept
faza e ca juniorul la cei 5 ani jumate ai lui arata ca de 7, are 120 cm (si 128 la haine)si 25 de kile, palma lata,piciorul mare, oase grele ca nu-i gras deloc. Nici slab, doar...indesat cred ca se numeste.
carina, fetita ta e o lady..unde ai vazut statistica aia cu copiii?
Maaaai, vad ca-mi tot trageti matza de coada bine faceti, eu de cand am trupa acasa slabesc vazand cu okii. O fi ceva la mijloc
Stiti ce draguti sunt bebelusii???? O dulceata, azi fac 2 saptamani si sunt topita dupa ei. Taticul lor e un cotoi urias, negru tot si cu blana lunga. Asa sunt si pisoii, flocosi si pufosi si negri, sa-i mananci nu alta
Mie mi-e rau de nu mai pot. ma dor burta si salele, m-am umflat ca un butoias si-s pe stop nasol de tot. Mi-e chiar rau de data asta, normal scap usor de belea.
V-am pupat, revin.

hcclara spune:
Zuzi, ce m-ai distrat cu alunele tale!
sa stii ca si eu tot de aia am dat drmul la comp, sa vad daca s-a intors
Laura din bazar sau inca face cumparaturi!
Anda, m-ai lamurit, multumesc! vreau sa fac tiramisu tau luni ca am musafiri si sa pot manca si eu ceva dulce si fain, crezi ca imi reuseste? mi-e groaza sa-l rolez ca nu stiu daca nu se rupe la mine...
Marilena, sper ca nu le-ai rupt, crede-ma ca stiu cum doare, eu aveam nenorocul sa dau cu ele (nu ca ar fi presa mari, dar din neatentie) in cada de la baie, sau odata in usa si am crezut ca mor de durere, si cand se schimba timpul simt inca durere acolo! asa ca sper sa-ti treaca repede!
plec cu copii afara, nu stiu daca mai intru azi ca apoi vine sotul mancam si plecam sa-mi iau glastre pt florile din balcon ca ale mele nu-mi mai plac, iar apoi plantez si ma uit la tv! asa ca va pupez si pe maine!

hcclara spune:
Zuzi, copii sunt bine, multumesc, Luca bate in continure tot ce prinde, iar Marc cred ca e indragostit, azi a facut cadou la gradi unei fetite ce n-o plac eu pe masa deloc o agrafa de par si mi-a zis acum 2 zile ca el cand e mare se insoara cu fata respectiva!!!
te-am !