Credit ipotecar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

e bine sa consultati si site-urile bancilor, dar cel mai bine e sa obtineti informatiile direct de la ofiterul de credit. ce gasiti pe internet sunt numai informatii generale.
suma pe care v-o poate acorda o banca, durata de rambursare depind de mai multi factori: alte venituri (in afara salariului) care se pot dovedi, numarul membrilor de familie, daca ai alte proprietati, masina, ce suma poti depunde avans, etc. se face un punctaj si in functie de acesta iti acorda imprumutul. de exemplu, la Alpha rata lunara nu poate fi mai mica de 100$.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Eu am luat in luna martie 2003 un credit ipotecar de la BCR. Pentru 9000$ credit platesc 88$ pe luna. Creditul e pe 15 ani. Important e ca daca voi avea mai repede banii ma voi scapa de el fara probleme. Pentru ca la fluctuatia dobanzilor si a cursurilor valutare din Romania este destul de riscant un credit in valuta, daca nu ai salariul in valuta(cum e cazul nostru). Dupa parerea mea, BCR are cea mai buna oferta de credite ipotecare. Oricum, e o banca cu traditie si puternic sustinuta. Mai stiu ca din septembrie si BancPost va avea o linie de credite ipotecare.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput