VA multumesc!
Astazi voi trimite o prima scrisoare conducerii Metrorex si Ministerului Transporturilor.
Astept reactia lor.
Cu siguranta o parte din media va fi si ea interesata de acest subiect.
Voi da informatii despre aceasta petitie, cu tot dragul, tuturor celor care vor solicita informatii.
Am strans 220 de semnaturi. Este bine. Nu e un numar impresionant, insa pentru Romania, unde spiritul civic este aproape inexistent, este fabulos.
Vreau sa multumesc celor care au semnat si au dat mai departe, spre a fi semnata, aceasta petitie!
Va voi tine la curent cu noutatile!
Cu drag,
Pentru Oana P: este minunat ca avem sprijin! In acest moment nu se mai poate include altceva in petitie pentru ca ea nu mai poate fi editata in momemntul in care e inscrisa pe site-ul cu petitii si e deja semnata.
Si eu m-am gandit la acest aspect, insa vreau sa vad daca are un mai mare efect fiind focusata pe fiecare destinatar in parte. (in speta, Metrorex).
Voi scrie cate o petitie fiecaruia dintre cei care pot schimba ceva in acest sens. Va fi un proces mai greoi, insa sper sa avem rezultate!
In cazul in care mai aveti nevoie, am semnat si eu. Doamne ajuta sa se rezolve macar o mica parte din problemele persoanelor cu dizabilitati.
**blonda rau**
Am semnat si eu si am trimis la toata lista mea. Sper sa fie de ajutor...prea discriminate sunt persoanele cu dizabilitati la noi....