sfat urgent ptr o problema legata de vopsit

sfat urgent ptr o problema legata de vopsit | Autor: adialex

Link direct la acest mesaj

am facut marea greseala sa ma vopsesc acasa am luat vopsea saten, ptr ca asa am vrut sa ma fac; mi-a iesit negru ca pana corbului; imi sta ca naiba!!! ce fac? pot sa ma vopsesc din nou azi? ce vopsea sa iau sa prinda pe negru? ma apuca disperarea pt ca maine plec in concediu, nu mai am timp sa ma programez la coafor, dar nici asa nu pot sa plec, ma apuca deprimarea cand ma uit in oglinda
ati patit-o? cum ati rezolvat problema? Help!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am facut la fel tine. Nu m-am riscat sa ma decolorez si nici sa ma duc la coafor si asa am par putin. M-am obisnuit pur si simplu. La 3 luni m-am vopsit (saten deschis) si tot nu a prins. Pur si simplu astept sa creasca si-l tund. Intre timp nu am gasit alta solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

pai aia e, ca nici eu nu vreau sa ma decolorez;deci nu ti-a prins nici dupa 3 luni?! eu ma gandeam sa aplic acum din nou o alta vopsea, mai deschisa, sa vad daca iese ceva;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pe culoare inchisa nu prea prinde nimic. sa te apuci sa-l decolorezi acum si apoi sa aplici alta vopsea, e socul prea mare. poate se mai duce din vopsea la spalat. acu' depinde si cat e de buna...
pigmentul e recent acum..nu cred ca ar prinde altceva...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Inteleg ce simti!
Acelasi lucru am patit si eu. Am cumparat vopsea saten si am stat mai mult cu ea in par pentru ca am considerat ca asa va acoperi mai bine putinele fire de par alb, rezultatul..... NEGRU! M-am obisnuit cu aceasta culoare vrand-nevrand, parul natural este de culoare saten inchis. Si ce mai pui ca am si pielea foarte alba.

Acum ma vopsesc cu o vopsea ....scrie pe cutie "CACAO" si am mai deschis putin culoarea parului... e de culoarea cafelei.

Parerea mea este cu nu prea ai ce sa faci singura daca nu mergi la coafor...decat se te obisuiesti cu culoarea. Cat stai in concediu? Mergi acolo la coafor si te poti intoarce cu o noua imagine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cam asa e. Eu a doua zi ma duceam la o nunta si am oftat adanc, mi-am pus un ruj rosu sa contrasteze cu culoarea parului si mi se parea ca arat nefiresc . M-am consolat ca nu trebuia sa ma mai vopsesc des si ca aveam firele de par albe acoperite Plus ca negrul accentueaza trasaturile, ochii, sprancenele... asta e! Vezi partea buna a lucrurilor.

Mie nu mi-a prins nimic peste negru. Si acum radacinile sunt mai deschise decat varfurile dar nici nu ma gandesc sa ma mai vopsesc asa inchis. Nici sa ma tund nu pot ca parul e scurt inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Cat stai in concediu? Daca stai mai mult cumpara o vopsea, o iei cu tine si te vopsesti acolo
Si ia-ti un blond inchis sau intreaba ce-ti recomanda in magazin
Nu se merita sa te vopsesti una peste alta ca nu-ti prinde. Lasa 1-2-3 spalari intre (depinde cata rabdare ai )

Oricum dupa ce te bronzezi n-ai sa mai vezi diferenta intre ten si par asa mare

Concediu placut

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Am trecut si eu prin aceeasi poveste, chiar de curand. Solutia gasita de mine: m-am spalat zilnic pe cap si in aproximativ o saptamana - 10 zile a ramas doar culoarea care ar fi trebuit sa fie de la inceput apoi am observat ca la spalat, dupa samponare nu mai curgea deloc culoare. Te vopsesti degeaba inca o data cu o culoare mai deschisa fiindca nu va prinde, garantat..decat daca te decolorezi, ceea ce nu-ti recomand sub nici o forma fiindca parul s-ar decolora neuniform oricum.

Concediu placut si nu lasa o culoare nereusita sa-ti strice dispozitia!

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

va multumesc tare mult de raspunsuri! azi m-am spalat pe cap de 4-5 ori, si m-am clatit cu ceai de musetel;
a iesit destul de multa vopsea la spalat, dar in cap tot negru e....
asta e, voi pleca asa in concediu, si poate acolo (Brasov) imi fac curaj si merg la un salon;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu iese frate negrul ala decat cu foarfeca! Eu asta toamna, prin inceput de septembrie, satula de x ani de roscat am cotit spre saten .... credeam eu. Numai ca pe rosul meu satenul a iesit negru si asa e si acum la varfuri. Desi de atunci ma vopsesc cam lunar cu ciocolatiu, pe negrul de la varfuri nici nu se vede ca as atinge cu vopsea. LA coafor, asa cum stiam de altfel, nu au fost de acord sa ma decoloreze pt ca ar distruge rau parul care si asa e f rarit. Din cate stiu eu, nici suvite nu iti fac pe par negru, darmite sa decoloreze tot parul.
Asa ca la mine de mai mult de jumate de an cu spalare bisaptamanala si cu vopsire lunara tot nu a iesit negrul. Pana nu va cadea tot la foarfeca nu ai nici o sansa.

Mergi la inceput