joc de oprit respiratia - un nou joc "cool", fatal

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by ileanna

Vreti sa spuneti ca micutzii se sufoca practic unul pe celalalt??
Eu nu am auzit de asa ceva pana acum.

Cat despre chestia aia cu apasatul intr-un punct, pur si simplu nu cred. Imi suna a chestie de yoga sau arte martiale cu lovituri ultra secrete.

29S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Noi ne jucam asa,cineva apasa copilul respectiv pe venele de la gat, noi ziceam ca este hipnoza cand lesina dar de fapt ramanea fara aer

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by maraki

Noi ne jucam asa,cineva apasa copilul respectiv pe venele de la gat, noi ziceam ca este hipnoza cand lesina dar de fapt ramanea fara aer

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Alte jocuri de astea sinistre mai jucati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by Antigen

quote:
Originally posted by petaluda

Mai era o varianta prin apasarea intr-un loc, iar " victima " lesina imediat. Trezirea se facea tot prin apasarea aceluiasi punct.

Ca Xena? Sau ca Mr. Spock? Chiar functioneaza manevrele astea?

Era asa cum a explicat si Maraki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Barr.. nici eu n-am auzit de asa ceva si sper ca nici copiii mei sa nu auda.
Nu stiu... eu ma jucam cu papusi si carpe si vase de plastic.. de-a mama si de-a tata, copil inapoiat...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by dana d

Barr.. nici eu n-am auzit de asa ceva si sper ca nici copiii mei sa nu auda.
Nu stiu... eu ma jucam cu papusi si carpe si vase de plastic.. de-a mama si de-a tata, copil inapoiat...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

asa ne jucam cand eram mai mici...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by petra

[quote]Originally posted by maraki

Alte jocuri de astea sinistre mai jucati ?

Da, Lapte-gros; am avut un coleg care si-a rupt coloana in doua locuri si am mai citit si de altii. Nici nu stiu cum e mai bine: sa mori axfixiat sau sa ramai blana pentru totdeauna...
Lapte-gros se joaca si astazi...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Poate ar fi bine daca am face o lista cu jocuri periculoase, pentru a putea recunosate si preintampina tot felul de accidente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Petra, un coleg de-al meu si-a spart capul la Frunza, intra la jocuri sinistre?? Si altul a murit cazind dintr-un copac... Inteleg ca esti uimita de ce nenorociri se pot intimpla din niste jocuri, dar nu are sens sa ironizezi niste oameni care-ti povestesc ce faceau in copilarie... Din pacate orice joc se poate transforma in tragedie daca nu e supravegheat de cineva responsabil si pe adolescenti e greu sa-i supraveghezi in permanenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Marea diferenta intre ce descrieti voi si chocking game este ca acesti copii practica echilibristica asta la limita intre viata si moarte pentru a-si crea stari de euforie, "getting high". Si cel mai trist lucru e ca unii ajung sa nu se mai poata opri. La fel de trist e ca se practica de copii care teoretic inca nu au acces la droguri si parintii nu au nici cea mai mica idee. Este o necunoscuta cati dintre copiii care se "sinucid" prin asfixiere mor de fapt incercand sa-si creeze aceasta stare de euforie...

Am vazut si eu un documentar in care unul din gemeni murise, desi baietii au decis intre ei ca nu vor mai face, unul a incercat singur si l-au gasit atarnat de o clanta cu o esarfa.

Fiu-meu mi-a spus dupa ce am vazut documentarul ca pe vremea cand era el de 10 - 12 ani era practicat masiv la scoala. Chiar si el a incercat odata, dar nu a putut.

Nu-i de gluma...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Petra, un coleg de-al meu si-a spart capul la Frunza, intra la jocuri sinistre?? Si altul a murit cazind dintr-un copac... Inteleg ca esti uimita de ce nenorociri se pot intimpla din niste jocuri, dar nu are sens sa ironizezi niste oameni care-ti povestesc ce faceau in copilarie... Din pacate orice joc se poate transforma in tragedie daca nu e supravegheat de cineva responsabil si pe adolescenti e greu sa-i supraveghezi in permanenta!

Natasa,
Nu am ironizat pe nimeni ! Am intrebat doar, pentru ca eu nu am auzit de astfel de jocuri care mi se par despinse din filmele de groaza!
Asa este, orice joc se poate transforma intr-o tragedie(asa cum ai exemplificat tu si Rufus ) dar de la a "juca" cu buna stiinta un joc periculos la accidente in timpul unul joc mai copilaesc este mare diferenta.

Mergi la inceput